неділя, 29 грудня 2013 21:46

Кількість жертв теракту у Волгограді досягла 17 осіб

Кількість жертв теракту у Волгограді досягла 17 осіб
Фото: Reuters
У лікарні померло двоє постраждалих від теракту у Волгограді, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на віце-прем'єра уряду Волгоградської області Василя Галушкіна.

Таким чином, число жертв вибуху на вокзалі досягло 17 осіб, включаючи передбачувану смертницю. Ще 37 осіб перебувають у лікарнях. Повідомлялося про те, що з них не менш 15 - у важкому стані.

У Волгоград прибув борт МНС, який доставить частина постраждалих в Москву. За даними РИА Новости, вже прийнято рішення про перевезення трьох людей. Всього літак розрахований на 20 пацієнтів.

Галушкин додав, що в Волгоградської області введено "жовтий", тобто високий рівень терористичної загрози. Він буде діяти протягом 15 днів.

Вдень 29 грудня стався вибух при вході у залізничний вокзал у Волгограді. За попередньою версією, теракт здійснила терористка-смертниця, якій не вдалося проникнути за рамки металошукачів. Називалося навіть ім'я передбачуваної терористки - Оксана Асланова. За даними ЗМІ, у неї могли бути спільники-чоловіки слов'янської зовнішності.
Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв теракту у Волгограді досягла 17 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі