субота, 06 вересня 2008 11:33

Кількість жертв шторму "Ханна" на Гаїті досягла 495 чоловік

Кількість жертв тропічного шторму "Ханна" на Гаїті збільшилося до 495 чоловік, повідомляє агентство Reuters із посиланням на комісара місцевої поліції. Раніше повідомлялося лише про 163 жертви.

Поліція оприлюднила нові дані про загиблих після того, як спав рівень води в місті Гонаїв, яке було майже повністю затоплене в результаті викликаних штормом дощів. У деяких місцях глибина води досягала п"яти метрів.

За словами представника місцевої адміністрації, ситуація в місті "катастрофічна": близько 200 тисяч чоловік залишилися без їжі і води, десятки тисяч були вимушені покинути свої будинки.

Загальна кількість жертв, викликаних стихійними лихами на Гаїті, - штормами "Фей" і "Ханна" і ураганом "Густав", - згідно з підрахунками агентства France Presse, складає 612 чоловік.

В п"ятницю в постраждалі від стихії райони Гаїті почали поступати перші вантажі гуманітарної допомоги. Очікується, що ООН оголосить про початок масштабної кампанії для допомоги жителям Гаїті, одній з найбідніших країн Карібського басейну.
Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв шторму "Ханна" на Гаїті досягла 495 чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі