понеділок, 18 січня 2010 14:57

Кількість загиблих від вибуху в лікарні може збільшитися до 15 осіб

Кількість загиблих від вибуху в лікарні може збільшитися до 15 осіб

Колона техніки головного управління МНС України в Донецькій області виїхала на допомогу до Луганська, де стався вибух балону з киснем у лікарні N 7.

У колоні їде спеціалізована аварійна рятувальна машина, яка оснащена маніпулятором, автономною мініелектростанцією.

Зокрема, до Луганська вирушили 15 осіб особового складу МНС з комплектами засобів для розбору завалів і альпіністська група комунального призначення.

Очолив колону заступник начальника ГУ МНС України в Донецькій області Ігор Домаровський. У МНС зазначили, що для того, щоб колона швидко дісталася до місця події, її супроводжують автомобілі ДАІ.

Водночас, влада Луганській області заявила, що постраждалим від вибуху та їхнім сім"ям буде надано допомогу.

На території медустанови працюють спецтехніка і рятувальники МНС, правоохоронці та інші екстрені служби. Вони приймають невідкладні заходи щодо порятунку людей та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, сьогодні вранці, близько 9:00, у МНС Луганської області надійшло повідомлення про вибух в лікарні N 7 в Луганську. Спочатку повідомлялося, що в результаті вибуху загинуло двоє осіб, пізніше в МНС уточнили, що рятувальники витягли з-під завалів тіла п"ятьох людей.

Водночас, достовірне джерело в одному з медичних закладів Луганська повідомило Корреспондент.net, що кількість загиблих при вибуху кисневого балона у реанімаційному відділенні міської лікарні N 7 Луганська може скласти не менш ніж 15 осіб.

На місце події негайно вилетіла прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко. За попередніми даними, причиною вибуху стало порушення правил безпеки: кисень перекачували з одного балона в інший у відділенні реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих від вибуху в лікарні може збільшитися до 15 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі