середа, 23 грудня 2009 13:21

КМДА поговорить про велосипедні доріжки, нове КП і Євро-2012

КМДА поговорить про велосипедні доріжки, нове КП і Євро-2012

На порядку денному засідання сесії Київради, яке призначено на 24 грудня, депутати розглянуть питання про невідкладні заходи з облаштування велосипедних доріжок у столиці.

Київрада на своєму засіданні також має намір розглянути створення Головного управління правової політики при КМДА.

Планується також реорганізувати Головне управління комунального господарства КМДА і створити нове комунальне підприємство при столичній адміністрації Київський міський центр розвитку рибного господарства.

Депутати також мають намір внести зміни до бюджету міста на 2009 рік і розглянути питання про заходи щодо забезпечення виконання бюджету Києва у 2010 році.

Крім цього, столичні депутати мають намір звернутися до комітетів Верховної Ради України з питань охорони здоров"я, а також науки та освіти, щоб врегулювати питання про прийом дітей без щеплень у школи та дитсадки.

Крім цього, депутати мають намір створити контрольну комісію з підготовки та проведення в Києві Євро-2012.

Нагадаємо, що в квітні цього року комунальне підприємство Київдорсервіс оголосило тендер на проектування велосипедних доріжок на території Києва.

За матеріалом Главред

Зараз ви читаєте новину «КМДА поговорить про велосипедні доріжки, нове КП і Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі