понеділок, 20 грудня 2010 13:08

Керівництво готелю в Абу-Дабі невдоволене ялинкою за $11 млн (ФОТО)

Керівництво готелю в Абу-Дабі, де нещодавно була встановлена 13-метрова різдвяна ялинка, прикрашена золотом, перлами і рубінами, пожалкувало з приводу рішення поставити таке святкове дерево.

У готелі зазначили, що, встановивши таку ялинку, перестаралися з бажанням уловити дух Різдва. На думку представників готелю, ялинка, вартість якої склала 11 мільйонів доларів, є позбавленим смаку і непрофесійним творінням ювеліра, котрий працює на готель. При цьому в офіційній заяві готелю йдеться, що відповідальність за декорування дерева повністю лежить на ювелірові, а сам готель став лише майданчиком для демонстрації плодів його праці.

Готель в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів представив 11-мільйонну ялинку кілька днів тому. Різдвяна ялинка, прикрашена коштовними каменями, стала найдорожчим святковим деревом у світі.

У ОАЕ, де більшість жителів сповідають іслам, різдвяні ялинки - обов'язковий святковий атрибут зими. У багатьох готелях і торгових центрах ялинки встановлюються на знак пошани до традицій іноземців, котрі приїжджають на зимові свята до ОАЕ.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Керівництво готелю в Абу-Дабі невдоволене ялинкою за $11 млн (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі