четвер, 02 вересня 2021 17:37

"Казали, що безнадійна" - мати просить допомоги на обстеження 2 тис. генів дитини

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  6-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На аналіз 2000 генів потрібно 19,5 тис.грн.
6-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На аналіз 2000 генів потрібно 19,5 тис.грн.

6-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Потребує постійної реабілітації. Після чергового курсу необхідне обстеження. Аналіз 2 тис. генів коштує 19,5 тис.грн.

Аналіз великої неврологічної панелі з 2 тис. генів коштує 19,5 тис.грн.

"Віка народилася недоношеною і синьою. Казали, що безнадійна. Але постійні реабілітації і заняття вдома дають великі результати, - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій. - Донька впевненіше тримає спину, голову, перевертається, стежить очима, більше працюють руки. Почала контактувати з людьми. Самостійно сидить. Є надія, що зможе стояти. Реабілітації проходимо в столичному центрі "Бобат". Стан Віки добрий, але є велике погіршення в плані епілепсії. Лікар призначила аналіз на дві тисячі генів. Зокрема й на захворювання, які спричиняють такі важкі форми епілепсії. Адже з кожним нападом помирають клітки мозку. І все, чого ми досягли за шість років просто може зійти нанівець. Тому треба виявити причину та знати, чого нам чекати. Рідних немає. Тому благаю небайдужих людей допомогти на обстеження доньки хто скільки може".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сеча йшла назад у нирки" - мати благає про допомогу доньці на дев'яту операцію

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 (Маслій Тетяна Степанівна).

Зараз ви читаєте новину «"Казали, що безнадійна" - мати просить допомоги на обстеження 2 тис. генів дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі