четвер, 26 лютого 2009 10:04

Касирку звільнили за 1,3 євро

Касирку звільнили за 1,3 євро
Після більш, ніж 30 років служби в супермаркеті в Берліні, Барбара Емма була звільнена з роботи. Нічого дивного в тому не було б, якби причиною, що призвела до звільнення, не були лише 1 євро і 30 центів.

У січні 2008 року одна з жінка не змогла віддати одному з клієнтів здачу з 1 євро 30 центів. Це стало підставою для її звільнення. - Я думала, що це безглуздий жарт. Я дуже здивувалася, - сказала Емма.

Жінка пояснює, що вона не робить помилок. На її думку, чеки не були підписані співробітниками і саме тому жінка не відняла їхню суму.

Вона стверджує, що з нею несправедливо обійшлися. Через три дні після цього інциденту, начальник викликав її на бесіду. - Він прийшов до мене і сказав: "Нам треба говорити" - сказала Емма. Тоді жінці стало відомо, що її звільнено. Справа дійшла до суду.

"Ця робота була моїм життям"

Це для Емми означало початком трагедії. "Ця робота була моїм життям. Щодня приходила на роботу з радістю. Зараз я вже цього не можу робити, - каже Емма. У той день, коли її звільнили, її життя зазнало суттєвих змін. - Тепер у мене є на 500 євро менше. Я повинна покинути мою квартиру, я переїхала з 4 до 2 кімнат," - говорить жінка.

Як заявила Емма, вона не має наміру здаватися. Вона буде продовжувати боротьбу в суді, і можливо, що справа дійде до Європейського суду.

За матеріалами tvn24.pl.

Зараз ви читаєте новину «Касирку звільнили за 1,3 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі