У закладах громадського харчування вимушено скорочують персонал через запровадження в Україні карантину вихідного дня.
"До 30% людей нам доведеться скоротити або зменшити їм навантаження. Тому що 50-60% виручки останнім часом приносять тільки вихідні", - розповів ресторатор Максим Храмов під час ток-шоу "Право на владу".
Таку тенденцію спостерігають впродовж кількох останніх місяців, оскільки "люди самі себе карантинять".
"Тому що навантаження того психозу, який на них нападає з усіх боків, з усіх ЗМІ. Це по-перше. По-друге, ніде правди діти, дійсно, у більшості є вже і близькі, і родичі, які хворіють або перехворіли. Люди розуміють, що це дійсно є", - додав Храмов.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар пояснив страшні наслідки від скасування планових операцій
Він зазначив, що українці "природнім шляхом скорочують свої соціальні контакти". "Вони самі собі обмежують контакти, коли відчувають, що є загроза", - наголосив ресторатор.
14 листопада задля боротьби зі стрімким поширенням Covid-19 в Україні розпочне діяти карантин вихідного дня. Це означає, що протягом щонайменше трьох наступних тижнів у суботу та неділю буде заборонено працювати ресторанам, непродуктовим магазинам, фітнес-залам та ТРЦ.
Коментарі