пʼятниця, 13 листопада 2020 02:00

Карантин на вихідних. Ресторани втратять більшу половину виручки

Карантин на вихідних. Ресторани втратять більшу половину виручки
Протягом трьох наступних тижнів у суботу та неділю ресторани не працюватимуть. Фото: rau.ua

У закладах громадського харчування вимушено скорочують персонал через запровадження в Україні карантину вихідного дня.

"До 30% людей нам доведеться скоротити або зменшити їм навантаження. Тому що 50-60% виручки останнім часом приносять тільки вихідні", - розповів ресторатор Максим Храмов під час ток-шоу "Право на владу".

Таку тенденцію спостерігають впродовж кількох останніх місяців, оскільки "люди самі себе карантинять".

"Тому що навантаження того психозу, який на них нападає з усіх боків, з усіх ЗМІ. Це по-перше. По-друге, ніде правди діти, дійсно, у більшості є вже і близькі, і родичі, які хворіють або перехворіли. Люди розуміють, що це дійсно є", - додав Храмов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар пояснив страшні наслідки від скасування планових операцій

Він зазначив, що українці "природнім шляхом скорочують свої соціальні контакти". "Вони самі собі обмежують контакти, коли відчувають, що є загроза", - наголосив ресторатор.

14 листопада задля боротьби зі стрімким поширенням Covid-19 в Україні розпочне діяти карантин вихідного дня. Це означає, що протягом щонайменше трьох наступних тижнів у суботу та неділю буде заборонено працювати ресторанам, непродуктовим магазинам, фітнес-залам та ТРЦ.

Зараз ви читаєте новину «Карантин на вихідних. Ресторани втратять більшу половину виручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі