середа, 24 серпня 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Які пісні послухати на День Незалежності України: у Spotify з'явився офіційний плейліст

Які пісні послухати на День Незалежності України: у Spotify з'явився офіційний плейліст
На стрімінговому сервісі Spotify до Дня Незалежності України з'явився плейліст з музикою українських та світових виконавців – UNITED24: Music For Ukraine

На стрімінговому сервісі Spotify до Дня Незалежності України з'явився плейліст з музикою українських та світових виконавців – UNITED24: Music For Ukraine.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в Telegram. У плейлісті можна не тільки послухати якісну музику, а ще й задонатити $24 на підтримку лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмальовані протитанкові їжаки та "Байрактар" із квітів: як Київ готується до Дня Незалежності

"Пісні оновлюватимуться щотижня. Слухайте топові треки та допомагайте українським медикам за цим посиланням", - повідомив він.

У Spotify наголосили, що плейліст оновлюватиметься навіть після Дня Незалежності 24 серпня, аби допомогти ділитися голосами України зі світом.

Там будуть зібрані пісні як вітчизняних, так і світових виконавців, які підтримують Україну в умовах повномасштабної війни з РФ.

"Список треків оновлюватиметься щотижня, поповнюючись піснями відомих світових виконавців, які популяризуватимуть проєкт серед західної аудиторії", – зазначили в Spotify.

Кожен артист запише відео із закликом підписатись та задонатити, а також присвятить одну зі своїх пісень Україні, яку закріплять першою в плейлісті.

Першим до багатомільйонної аудиторії Spotify звернувся президент Володимир Зеленський.

"Шість місяців тому Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Ми вистояли, а голоси наших виконавців лунали в усьому світі. Боротьба триває, і сьогодні ми потребуємо вашої підтримки як ніколи", - звернувся він до користувачів сервісу.

Зеленський також подякував всім поціновувачам музики.

"Слухайте українську музику, поширюйте її та доєднуйтесь до нашої фандрейзингової платформи UNITED24!" - наголосив президент.

Фандрейзингова платформа UNITED24 передала військовим для виконання спецоперацій гелікоптер Мі-2 АМ-1.

Вартість гелікоптера – 23,4 млн гривень ($633 790). Подібна закупівля сталася вперше в історії UNITED24.

Зараз ви читаєте новину «Які пісні послухати на День Незалежності України: у Spotify з'явився офіційний плейліст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі