четвер, 11 червня 2009 13:50

Ізраїльські танки відкрили вогонь по палестинцях на кордоні Cектора Газа

Ізраїльські танки відкрили вогонь по палестинцях на кордоні Cектора Газа
Ізраїльські війська вступили в бій із групою палестинців у районі ключових прикордонних переходів сектора Газа.

Про втрати сторін інформації поки не надходило. Сутички тривають приблизно в тому ж районі, де три дні тому військові знищили чотирьох бойовиків, які намагалися прорватися на ізраїльський бік кордону.

Як повідомило у четвер, 11 червня, джерело в командуванні армії Ізраїлю, бій почався із нападу палестинців на армійський патруль. У відповідь ізраїльські танки відкрили вогонь по нападниках.

Інцидент стався біля прикордонних переходів Карна і Нахаль-Оз, через які в Сектор Газа надходить велика частина гуманітарної допомоги, комерційних вантажів і весь обсяг дозволеного до ввезення пального.

Напередодні армія Ізраїлю отримала директиву "відповідати на всі ворожі дії з території Сектора Газа". Відповідальним за будь-які прояви агресії проти Ізраїлю було вирішено вважати правлячий в анклаві рух ХАМАС.

Нагадаємо, наприкінці травня ізраїльська авіація розбомбила кілька об"єктів у Секторі Газа у відповідь на ракетний обстріл з боку палестинських бойовиків, повідомляє РІА Новості.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльські танки відкрили вогонь по палестинцях на кордоні Cектора Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі