понеділок, 16 жовтня 2023 09:44

З Ізраїлю вилетів евакуаційний борт з громадянами України

З Ізраїлю вилетів евакуаційний борт з громадянами України
З Тель-Авіва до румунського міста Клуж вилетів другий евакуаційний літак зі 155 українцями на борту. Фото: facebook.com/UkraineInIsrael

З Ізраїлю вилетів другий евакуаційний борт зі 155 громадянами України, серед яких 107 жінок та 23 дитини.

Сьогодні з аеропорту Бен Гуріон (Тель Авів) рейсом авіакомпанії HiSky до міста Клуж (Румунія) відлетів борт з українцями, повідомило 16 жовтня посольство України в Ізраїлі у Facebook.

"Посольством надано сприяння співвітчизникам з оформленням необхідних процедур та документів для вильоту. Ми продовжуємо працювати над пошуком усіх можливих варіантів для подальшої евакуації громадян України", - зазначили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль оновив дані про іноземців, що загинули від нападу ХАМАСу

Після нападу 7 жовтня терористів ХАМАСу на Ізраїль в МЗС України повідомляли про те, що наші громадяни також є серед загиблих, зниклих і постраждалих.

Серед тисяч людей, які були вбиті, поранені або взяті в заручники терористами ХАМАС останніми днями, є іноземні громадяни та особи з подвійним громадянством з 23 країн. Журналісти зібрали інформацію про громадян іноземних держав, які стали жертвами нападу на територію Ізраїлю.

Загалом семеро громадян України загинули в Ізраїлі. Дев'ять громадян отримали поранення. Ще девʼятеро вважаються зниклими безвісти.

За попередньою інформацією від ізраїльської сторони, у полоні бойовиків ХАМАСу можуть перебувати громадяни України. Однак, цю інформацію поки не вдається підтвердити, розповів посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Зараз ви читаєте новину «З Ізраїлю вилетів евакуаційний борт з громадянами України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі