понеділок, 16 жовтня 2023 09:17

Ізраїль оновив дані про іноземців, що загинули від нападу ХАМАСу

Міністерство закордонних справ Ізраїлю оновило дані про загиблих і зниклих безвісти громадян інших держав унаслідок нападу терористів ХАМАСу.

Серед жертв - громадяни щонайменше 43 країн повідомили у пресслужбі ізраїльського зовнішньополітичного відомства в Telegram.

"Найбільше постраждало громадян Сполучених Штатів Америки - 19 людей загинули та ще 20 зникли безвісти, Росії - 13 убито та 12 зникли безвісти, а також Таїланду - 15 загиблих", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Секторі Гази заблоковані українці: президент назвав кількість

Автор: t.me/IsraelinRussian
  Ізраїль дав інформацію про іноземців, що постраждали від нападу ХАМАСу
Ізраїль дав інформацію про іноземців, що постраждали від нападу ХАМАСу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден найближчим часом може відвідати Ізраїль

Загалом у результаті нападу ХАМАС на Ізраїль у країні загинуло 148 іноземців. Зникли ще 143 людини.

Йдеться про громадян Австрії, Аргентини, Австралії, Азербайджану, Білорусі, Бразилії, Канади, Чилі, Китаю, Колумбії, Данії, Еритреї, Естонії, Франції, Німеччини, Угорщини, Індії, Ірландії, Італії, Казахстану, Латвії, Литви, Мексики, Молдови, Непалу, Панами, Парагваю, Перу, Філіппін, Польщі, Португалії, Румунії, Росії, ПАР, Іспанії, Шрі-Ланки, Судану, Тайланду, Туреччини, Британії, України, США, Узбекистану.

Серед тисяч людей, які були вбиті, поранені або взяті в заручники терористами ХАМАС останніми днями, є іноземні громадяни та особи з подвійним громадянством з 23 країн. Журналісти зібрали інформацію про громадян іноземних держав, які стали жертвами нападу на територію Ізраїлю.

Загалом семеро громадян України загинули в Ізраїлі. Дев'ять громадян отримали поранення. Ще девʼятеро вважаються зниклими безвісти.

За попередньою інформацією від ізраїльської сторони, у полоні бойовиків ХАМАСу можуть перебувати громадяни України. Однак, цю інформацію поки не вдається підтвердити, розповів посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль оновив дані про іноземців, що загинули від нападу ХАМАСу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі