середа, 19 вересня 2007 10:29

Із гурту "Серебро" виганяють солістку

Продюсер групи "Серебро" Макс Фадєєв вирішив піти шляхом творців "ВІА Гри" і дивувати публіку не хітами, а кадровими перестановками, пише "Твой День". Як стало відомо з достовірних джерел, Максим виганяє з колективу Ольгу Серябкіну і вже підшукав їй заміну - 20-річну студентку Гнесинського училища на ім"я Маша.

Нагадаємо, що в групі Серябкіна з"явилася завдяки близьким стосункам з Іраклієм, у якого вона працювала бек-вокалісткою. І неробочий час пара теж проводила разом, нерідко відпочиваючи в теплих країнах. Коли Фадєєв оголосив про створення нової жіночої групи, співак попросив узяти Ольгу в проект. Її участь в гурті була недовгою, але зате яскравою - група виборола третє місце на минулому "Євробаченні".

Те, що у Серябкіної виникли складнощі в колективі, стало зрозуміло дуже скоро. Головний соліст тріо Олена Темникова в розмовах із колегами дозволяла собі негативно висловлюватися про Олю і стверджувати, що вона довго в групі не пробуде.

Чи то з її допомогою, чи то під впливом інших людей Фадєєв зрозумів, що Серябкіна "не тягне", і ухвалив нелегке для себе рішення замінити солістку. Тим більше, що не було жодної необхідності влаштовувати кастинг: гідна заміна була на підході - дочка одного з друзів продюсера.

20-річна Маша вчиться в Гнесинці й непогано володіє вокалом. Дівчина вже дістала схвалення Фадєєва, але контракт із нею поки що не укладено.

"Мені запропонували співати по знайомству, - зізналася Маша. - Наскільки я знаю, інших кандидатур Максим не розглядав. А мене йому порадив мій тато".

Зараз ви читаєте новину «Із гурту "Серебро" виганяють солістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі