понеділок, 23 червня 2008 09:26

Інтимні кадри Кіри Найтлі з нового фільму (ФОТО)

Шанувальники британської актриси Кіри Найтлі зможуть її знову побачити на екранах в новому фільмі режисера Джона Мейбері...

...Edge of Love ("На краю кохання") про життя і романтичні захоплення уельського поета Ділана Томаса. У стрічці не обійшлося без постільної сцени.

Як пише Federalpost.Ru, спочатку за сценарієм оголення Кіри Найтлі не планувалося, але сама актриса вирішила, що так буде краще. "Я завжди оголяю в кіно свої груди, - сказала Кіра Найтлі на прес-конференції на підтримку нового фільму, який буде показаний на Единбурзькому міжнародному кінофестивалі. - Це було дуже просто. Я не люблю, коли в секс-сценах знімаються в ліфчику. Отже, коли режисер запропонував зняти його, я сказала: "Оk".

Відзначимо, що раніше Кіра Найтлі з"являлася голою у фільмах Silk ("Шовк") (2007), The Jacket ("Піджак") (2005), Domino ("Доміно") (2005), Doctor Zhivago ("Доктор Живаго") (2002) і The Hole ("Яма") (2001), причому вперше актриса роздяглася на екрані у віці 16 років, відзначає From-ua.

Зараз ви читаєте новину «Інтимні кадри Кіри Найтлі з нового фільму (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі