вівторок, 21 жовтня 2008 08:24

Індуска відрізала прихильникові голову і пройшлася з нею по селу

В Індії арештована жінка, яка серпом відрізала чоловікові голову за дуже активні домагання. Потім вона шокувала односельців, пройшовшись зі своїм "трофеєм" через все село.

Мешканка індійського села Маккапурва в штаті Утта-Прадеш була арештована після того, як в поліцію звернулися шоковані свідки, що бачили у неї в руках відрізану людську голову. Зі своєю страшною ношею вона пройшла по сільському ринку прямо до свого будинку.

У поліції поки не розкривають подробиць вбивства і не повідомляють імені затриманою, проте факт лінчування в наявності. "У спробі врятувати свою гідність вона буквально стратила чоловіка за допомогою серпа", - розповів співробітник поліції Рем Бхароз. Він також додав, що на щоці і шиї жінки були зафіксовані сліди укусів, які імовірно залишив покійний гвалтівник.

Налякані очевидці розповіли поліції, що 35-річна індійка йшла в скривавленому одязі і демонструвала зустрічним підсумок свого самосуду у вигляді голови жертви.

За словами вбивці, чоловік напав на неї в лісі, коли вона косила траву для худоби. Він накинувся на неї із спини і спробував насильно зробити статевий акт. Після цього жінка за допомогою серпа відрізала нападаючому голову, повідомляє "Newsru.com".

Індійка призналася слідству, що загиблий домагався її протягом трьох місяців і не давав проходу. Вона не почала приховувати, що не жалкує про те, що трапилося.

Найімовірніше жінці будуть пред"явлено звинувачення в умисному вбивстві, пояснив Рем Бхароз.

Зараз ви читаєте новину «Індуска відрізала прихильникові голову і пройшлася з нею по селу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі