субота, 15 березня 2008 10:37

Індуси пробачили Річарду Гіру поцілунок (ФОТО)

 

Верховний суд Індії зняв з американського актора Річарда Гіра звинувачення в непристойній поведінці і дозволив акторові знов відвідувати країну.

Приводом для звинувачення Гіра став поцілунок, який актор прилюдно подарував індійській актрисі Шелпу Шетті (Shilpa Shetty) у квітні 2007 року під час присвяченого боротьбі зі СНІДом концерту в Делі.

Світлини, надруковані у всіх провідних газетах, викликали в Індії хвилю обурення серед захисників традиційних моральних засад. Демонстрації протесту активістів організацій індуїстів пройшлися низкою міст. У Нью-Делі і в Мумбаї вони супроводжувалися спалюванням опудал Гіра і Шетті.

Суд штату Раджастан видав ордер на арешт Гіра, а незабаром і Шелпи Шетті. Актрису звинувачували у тому, що вона не опиралася обіймам американського актора. Ордер на арешт забороняв Гіру в"їзд до країни.

Відразу після звинувачення Гір назвав позов проти себе "дрібницею", але пізніше публічно вибачився, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Індуси пробачили Річарду Гіру поцілунок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі