середа, 14 липня 2021 05:05

Хто має шанс загартувати свій організм на рік уперед – медичний прогноз астрологині

Хто має шанс загартувати свій організм на рік уперед – медичний прогноз астрологині
Ходіть босоніж по росі, обливайтеся холодною водою. Фото: pixabay.com

14 липня корисним буде роздільне харчування. Не змішуйте під час їжі солодке, смажене і фрукти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Виникатимуть проблеми з пам'яттю та тривалою фіксацією уваги на роботі, - говорить астрологиня. – Організм потребуватиме відпочинку. Не ігноруйте цього. Пийте більше води, налягайте на персики, малину та молоду кукурудзу. Хворим на вегето-судинну дистонію слід пройти черговий курс лікування. Загострюється нюх. Знаходьтеся подалі від джерела їдких запахів. Не користуйтеся різкими парфумами. Ранок цього дня буде особливо цілительським. Ходіть босоніж по росі, обливайтеся холодною водою. Близнюки, Леви і Водолії мають шанс загартувати свій організм на рік уперед".

Овен

Не беріть на себе додаткової роботи. Швидко наставатиме втома. Може непокоїти головний біль.

Телець

Поява болю у горлі свідчитиме про початок розвитку запального процесу. Докладіть зусиль для подолання перших симптомів хвороби.

Близнюки

Не варто здавати аналізи крові та сечі. Одержані результати не відповідатимуть об'єктивній картині. Виникатимуть проблеми з хімічними реактивами.

Рак

Уникайте перебування серед натовпу. Не слід намагатися втиснутися у переповнений транспорт. Це може закінчитися травмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надійшли перші партії ранніх кавунів: які ціни

Лев

Зменшуйте навантаження на спину. Особливо якщо раніше були травми хребта. Неприємності можуть повторитися. Пильнуйте під час тренувань.

Діва

Проводити будь-які операції не бажано. Знеболювальне діятиме слабко. Може відкритися сильна кровотеча. Виникатимуть ускладнення.

Терези

Людям, що пережили інфаркт, не слід планувати напружений графік дня. Навіть здоровим людям бажано підтримати роботу серця і менше хвилюватися.

Скорпіон

Раніше лягайте спати. Очі швидко втомлюватимуться від роботи з дрібними текстами й деталями. Потурбуйтеся про повноцінне освітлення робочого приміщення.

Стрілець

Турбуватиме проблемна шкіра. Самостійно видаляти угрі та прищі не можна. Довіртеся досвідченому косметологу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній зорепад Персеїди: де й коли краще дивитися

Козеріг

Стережіться харчових отруєнь. Перевіряйте строк реалізації куплених продуктів. Відмовтеся від споживання консервів.

Водолій

Бережіть від протягів вуха й поперек. Нагадає про себе хронічний аднексит. Важко проходитимуть критичні дні у жінок.

Риби

Прискорюється процес відкладання солей у суглобах. Розпочніть ранок з інтенсивних вправ. Більше пийте чистої води протягом дня.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень. Довідайтеся якомога швидше, що і кому напророкували зірки з 12 по 18 липня.

Зараз ви читаєте новину «Хто має шанс загартувати свій організм на рік уперед – медичний прогноз астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі