понеділок, 08 листопада 2021 19:34

"Ходить у ходунках, але немає рівноваги" - мати просить допомоги на реабілітацію дочки

Автор: Фото надане Наталією Гасевич
  16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояти й ходити - рухові розлади четвертого рівня. На реабілітацію в клініці Козявкіна та Китаї потрібна допомога.
16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояти й ходити - рухові розлади четвертого рівня. На реабілітацію в клініці Козявкіна та Китаї потрібна допомога.

16-річна Богдана Гасевич із Вінниці має ДЦП, спастичну диплегію з неможливістю стояти й ходити - рухові розлади четвертого рівня. Потребує постійної реабілітації в клініці Козявкіна. Їй необхідний 3-місячний курс в клініці головного мозку в Китаї. Потрібна допомога.

"Богдана народилася не доношеною. Перший рік ми були на обліку в невролога. У 3-річному віці були на реабілітації в Липовці. Після чого почалися судоми й напади. Призначили проти судомну терапію, - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Гасевич. - У 8 років доньці підсікли сухожилля ніг і загіпсували. У Богдани зник перехрест ніг. Була ще одна операція. Після якої донечка ходить у ходунках, але немає рівноваги. Потрібна реабілітація. Добре допомагає у клініці Козявкіна. І нам порадили поїхати в Китай, там ДЦП лікують по новій методиці і навіть лежачих ставлять на ноги. На тримісячний курс потрібно 13 тисяч доларів. Гроші збираємо за допомогою небайдужих людей. Не вистачає ще кілька тисяч гривень".

Богдана проходить планову реабілітацію в клініці Козявкіна. Наступна має бути в березні. На 12-денний курс потрібно близько 16,5 тисяч гривень.

"Завжди після такої потужної реабілітації у Богдани знижується тонус м'язів, з'являються певні навики ходьби. Дуже просимо небайдужих людей допомогти здійснити нашу мрію, поставити доньку на ноги", - говорить Наталія Гасевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виявили цілий "букет" кишкових інфекцій" - батьки благають врятувати єдину дитину

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7573 5296 9879 (Гасевич Наталія Вільянинівна).

Зараз ви читаєте новину «"Ходить у ходунках, але немає рівноваги" - мати просить допомоги на реабілітацію дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі