середа, 09 січня 2008 08:11

Хіларі Клінтон лідирує на праймеріз в Нью-Гемпширі

Сенатор від штату Нью-Йорк Хілларі Клінтон з невеликим відривом лідирує на праймеріз Демократичної партії в штаті Нью-Гемпшир.

За наслідками обробки 48 відсотків бюлетенів, поданих членами Демократичної партії на попередніх виборах, у Клінтон 39 відсотків голосів, у сенатора від Ілінойса Барака Обами - 36 відсотків, у колишнього сенатора від штату Північна Кароліна Джона Едвардса - 17 відсотків.

У вівторок в штаті Нью-Гемпшир пройшли внутріпартійні вибори претендентів на пост президента США у обох американських партій - Республіканської і Демократичної.

На праймеріз Республіканської партії перемогу бере сенатор від штату Арізона Джон Маккейн.

Дані, отримані після обробки 45 відсотків бюлетенів, поданих членами Республіканської партії на попередніх виборах кандидата на пост президента США, показують, що Маккейн набирає 37 відсотків голосів, займає колишній губернатор Массачусетсу Мітт Ромні- 30 відсотків, колишній губернатор Арканзаса Майк Хаккабі - 12 відсотків.

Екс-мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані підтримали 9 відсотків республіканців, що проживають в Нью-Гемпширі. Ще один учасник боротьби за пост президента США - Рон Пол - набирає 8 відсотків голосів, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Хіларі Клінтон лідирує на праймеріз в Нью-Гемпширі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі