понеділок, 23 липня 2018 21:35

Вантажівка протаранила таксі із заступником мера Дніпра

Вантажівка протаранила таксі із заступником мера Дніпра
Заступниця мера Дніпра Яніка Мерила потрапила в ДТП. Фото: Нацполіція

У Дніпрі сьогодні близько 13:00 сталася ДТП за участі вантажівки Renault та таксі Volkswagen, у якому їхала заступник міського голови Яніка Мерило.

Аварія сталася, коли вантажівка і Volkswagen повертали з Набережної Заводської в сторону Кайдацького мосту. Водій таксі зупинився попереду, щоб пропустити автомобілі, коли ззаду його вдарила вантажівка Renault. Від удару легковик проїхав ще декілька метрів уперед, перш ніж остаточно зупинився. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Правоохоронці зазначають, що подія обійшлася без травмованих і постраждалих. При цьому через 15-20 хвилин після інциденту заступник мера Яніка Мерило написала про схожу ДТП. Чиновниця зауважила,що дивом залишилася жива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Житомирщині: власникові смертельної маршрутки обрали запобіжний захід

У Київській области поблизу села Осипівка автобус із дітьми потрапив у ДТП. Проїхав по зустрічній смузі та вилетів у кювет. Діти їхали на змагання. Також в автобусі знаходилися інші пасажири.

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка протаранила таксі із заступником мера Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі