понеділок, 23 липня 2018 15:18

По зустрічній у кювет: автобус із дітьми потрапив у ДТП

По зустрічній у кювет: автобус із дітьми потрапив у ДТП
Автобус з пасажирами з'їхав у кювет. Ймовірною причиною називають сон водія. Фото: Bigmir.net

У Київській области поблизу села Осипівка автобус із дітьми потрапив у ДТП. Проїхав по зустрічній смузі та вилетів у кювет.

Діти їхали на змагання. Також в автобусі знаходилися інші пасажири, повідомив портал "Мost-dnepr".

"З'їзд у кювет вранці бадьорить краще за каву. Спасибі, що без жертв, Ecolines", - зазначила одна із пасажирок рейсу.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

"Після 1,5 години очікування в Києві нас посадили на автобус до Одеси. На місці ДТП чекали автобус до Києва більше 4 годин. У цілому майже 6 годин очікування. Від перевізника ні пояснень, ні вибачень", - додала пасажирка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевірили пасажирських перевізників: За два дні 326 порушень

Водій автобусу заснув за кермом, пише "Київ оперативний". Після аварії транспорт не міг продовжувати рейс. Саме тому пасажирам надали інший автобус.

20 липня внаслідок масштабних ДТП загинуло щонайменше 18 людей. У Миколаївській області мікроавтобус Volkswagen з білоруської реєстрацією зіткнувся з вантажівкою, яка, за попередніми даними, стояла на узбіччі. В аварії загинули п'ятеро людей і 12 були травмовані. На Житомирщині через зіткнення маршрутки і вантажівки загинули 10 осіб, з них - двоє дітей, ще 10 госпіталізовані. У Хмельницькій області сталася аварія за участю вантажівки та легковика. Там загинули 3 людини.

Зараз ви читаєте новину «По зустрічній у кювет: автобус із дітьми потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі