середа, 27 серпня 2008 11:18

Грузії передані тіла 43 військових

Грузії російською і осетинською сторонами передані тіла 43 грузинські військових. Про це повідомляє агентство "Новости-Грузия" з посиланням на грузинську телекомпанію "Руставі-2". Переговори про це тривали до глибокої ночі.

За словами голови комітету з оборони і безпеки парламенту Грузії Гіві Таргамадзе, що брав участь в процесі, ведуться також переговори про видачу військовополонених і цивільних осіб. "Я сподіваюся, що вже сьогодні ми зможемо досягти угоди у зв"язку з цим", - заявив Таргамадзе. Він підкреслив, що пошук військовополонених, що залишилися, буде продовжений і почнеться звільнення заручників, захоплених різними озброєними угрупуваннями.

Згідно з офіційними даними, в Цхінвальському ізоляторі все ще містяться 89 цивільних осіб. Чи є вони громадянами Грузії, не уточнюється. Точне число військовополонених з обох боків поки не відомо. Раніше обмін групами полонених вже проводився.

Зараз ви читаєте новину «Грузії передані тіла 43 військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі