неділя, 24 серпня 2008 20:38

Грузинських журналістів пограбували в районі Горі

Озброєне пограбування було здійснене в неділю вдень на ділянці траси Каралеті-Тквіаві - жертвами стали журналісти інтернет-групи "Pressa.ge".

Близько 14.00 оператор Іраклій Гогуадзе, журналістка Маку Ціклаурі, видавець Коте Сталінський та головний редактор Гія Якобашвілі зупинилися недалеко від в"їзду в Тквіаві за сигналом водіїв двох машин, що просили допомоги. Журналісти, які вийшли з машини, опинилися під дулами автоматів - грабіжники відібрали редакційний Ford та дві відеокамери, після чого втекли.

Журналісти повідомили колег, що одна з машин грабіжників мала російські номери, що вдалося запам"ятати, дані передані слідчим органам. Нападаючі були в цивільному одязі.

Губернатор Шида Картлі Ладо Вардзелашвілі повідомив про інцидент командування російської сторони в зоні безпеки, зажадав знайти грабіжників і забезпечити повернення журналістам професійної апаратури та автомобіля, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Грузинських журналістів пограбували в районі Горі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі