понеділок, 18 вересня 2023 12:36

Грози і магнітні бурі: чого чекати від погоди у вівторок

Грози і магнітні бурі: чого чекати від погоди у вівторок
До кінця тижня суттєвих змін у погоді не передбачається. Фото: pixabay.com

19 вересня опади ймовірні у західних областях України.

Дощі можуть поєднуватися із грозами та поривчастим вітром, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook. Проте більша частина території країни все ж належатиме антициклону: там опадів не буде.

"Літо в Україні триває. Щоправда, бабине. А тут вже почали мені потроху присилати страхітливі прогнози на прийдешню зиму. Власне, щорічна стандартна ситуація: люті морози, полярний вихор, колапс, всепропало, британські вчені, американські метеорологи, десь навіть українські приєдналися, усіх заморозить і засипле снігом. А поки не вдарили небувалі морози, подивимося на погоду вівторка та загалом поточного тижня", – написала вона.

Температура повітря не зазнає особливих змін, +23...26°С, хіба дощ знизить градуси в західній частині до +19...23°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики порадували прогнозом на понеділок

До кінця тижня суттєвих змін у погоді не передбачається.

У Києві вівторок обіцяє бути сухим та теплим, до +23...25°С.

"У середу може трохи щось капнути і дещо знизиться температура повітря, проте загальна синоптична картина залишається поки красивою і комфортною: сухо та тепло. Є на завтра ось така цікава інформація про магнітні бурі. Часто ці прогнози різняться, проте попередити хочу: за деякими джерелами завтра очікується суттєва активізація магнітного поля Землі, тобто, магнітні бурі. Якщо ви помічали, що це на вас негативно впливає, про всяк випадок зверніть увагу. А так – сонце, тепло, дощі лише в західних областях та й то не надовго", – додала Діденко.

Осінь в Україні буде теплою і сухою. Особливо такі погодні умови будуть характерні для першої половини осені.

Ймовірність такої погоди склали за розрахунками прогностичних центрів США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Японії, Європейського центру середньотермінових прогнозів.

Зараз ви читаєте новину «Грози і магнітні бурі: чого чекати від погоди у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі