четвер, 03 квітня 2008 08:59

Грабіжникові похоронного бюро не вдалося прикинутися мертвяком

Грабіжник забрався в засклене приміщення і ліг на скляний постамент, де виставлялися небіжчики. Поліція його швидко викрила через неохайний одяг.

Злодієві, що намагався пограбувати похоронне бюро в одному з іспанських міст, не вдалося обдурити поліцію, прикинувшись мертвяком, повідомляє AP.

Як стало відомо в середу, 24-річний злочинець в ніч на 17 березня проник в похоронне бюро в місті Бурхасот, розташованому біля Валенсії. Жителі сусідніх будинків помітили, що двері бюро зламані, і викликали поліцію.

Коли представники правоохоронних органів прибули на місце події, злодій не встиг втекти і вирішив прикинутися мертвяком. Він забрався в засклене приміщення, де виставляються тіла покійних під час ритуальних церемоній, і ліг на спеціальний постамент, повідомляє Lenta.

Проте поліція швидко викрила фальсифікацію. "Для "небіжчика" він був дуже неохайно одягнений. Зазвичай тіла покійних упорядковують перед похоронами, одягаючи їх належним чином, - повідомив представник міської поліції, що виїжджав на місце події. - Крім того, при ближчому розгляді з"ясувалося, що він дихає".

Поліцейські розповіли, що затриманий, ім"я якого не розголошується, раніше вже заарештовувався за крадіжки. Власники похоронного бюро, у свою чергу, розповіли, що ніколи не зберігали в цьому приміщенні яких-небудь цінностей і не розуміють, чому грабіжник забрався саме до них.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжникові похоронного бюро не вдалося прикинутися мертвяком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі