пʼятниця, 23 лютого 2024 12:39

Спецтема: Війна Росії проти України

"Готуємо сюрпризи для Росії": Зеленський анонсував нові операції на фронті

"Готуємо сюрпризи для Росії": Зеленський анонсував нові операції на фронті
Президент Володимир Зеленський розповів про нові операції на фронті. Фото: suspilne.media

Україна готувати новий контрнаступ та операції на фронті. Хоча на цей час першочерговим завданням є оборона.

Це зараз - значний виклик у війні з такою великою країною, як Росія. Про це президент Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Fox News.

Він також прокоментував перебіг та результати українського контрнаступу в 2023 році. За словами президента, в першу чергу варто думати про життя військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо бути швидшими": Зеленський пояснив звільнення Залужного

"Оборона - це завдання номер один. Будемо продовжити нашу успішну історію у Чорному морі. Я не буду глибоко вдаватися у деталі, але ми готуємо деякі сюрпризи для Росії. Це дуже важливо. Південь важливий. Захист сходу, де в них понад 200 тисяч солдатів, теж дуже важливий. Звісно, ми будемо готувати новий контрнаступ, нові операції. Звісно, я не кажу, що ми будемо просто стояти. Це залежить від багатьох речей", - сказав Зеленський.

Він також відповів на запитання про те, чи був би контрнаступ успішнішим, якби ЗСУ вчасно отримали зброю від партнерів. Президент закликав не згадувати минуле, а думати про теперішнє.

Нині, за словами Зеленського, Україна потребує боєприпасів для систем ППО Patriot, далекобійної зброї тощо.

Щоб війна в Україні закінчилась, світ має усвідомити, що російський диктатор Володимир Путін є серйозною загрозою для його існування. Нині ж світ боїться змін в РФ та втрати влади Путіним, вважає президент України Володимир Зеленський.

За словами президента, Києву потрібна "потужна зброя, зброя великої дальності, ракети великої дальності та артилерія". Тому без допомоги Заходу Україні не обійтися.

Зараз ви читаєте новину «"Готуємо сюрпризи для Росії": Зеленський анонсував нові операції на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі