четвер, 17 червня 2021 07:01

Гороскоп: що зробить вас по-справжньому щасливим

Гороскоп: що зробить вас по-справжньому щасливим
Намагайтеся не входити в азарт під час розмов. Згарячу можете сказати щось зайве. Фото: pixabay.com

17 червня не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоч і з вигаданого приводу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня у людей погано триматиметься язик за зубами, - говорить астрологиня. – Не довіряйте знайомим своїх таємниць. Намагайтеся не входити в азарт під час розмов. Згарячу можете сказати щось зайве. Потім почуватиметеся незручно. Краще проведіть день у бібліотеці чи за інтелектуальними заняттями. Розпочинайте вивчення мов. Оволодівайте роботою на комп'ютері. Підвищуйте кваліфікацію. Не варто звертатися зі скаргами до адміністрації. Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Поєднати ці речі не вдасться. Принаймні у цей день. Щасливим почуватиметься той, хто не залишиться самотнім".

Овен

Гроші йтимуть до ваших рук. Очікується підвищення заробітку. Вкладайте кошти у рекламу. Невдалий час для придбання побутової техніки.

Телець

Не покладайте великих сподівань на цей день. Очікується невисокий рівень заробітку. Проте надійний. Зменшувати витрати не доведеться.

Близнюки

Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Згодом завдяки їм рівень доходів значно підвищитися. Але у цей день заробітки будуть скромними.

Рак

Зробіть ревізію своїх активів. Ретельно сплануйте основні витрати на місяць уперед. Врахуйте помітне зменшення доходів у найближчому майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14-20 червня: кому цього тижня щаститиме найбільше

Лев

Відкладіть проведення великих банківських операцій. Працюйте з інформаційними джерелами. Мінімізуйте витрати. Слідкуйте за змінами на ринку.

Діва

Коштів вистачатиме не лише на сплату поточних рахунків. Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові витрати.

Терези

Потреби значно перевищуватимуть можливості. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Скорпіон

Попереду непростий фінансовий період. Подбайте про захист існуючого капіталу. Не беріть на себе додаткових матеріальних обов'язків.

Стрілець

Надійде кілька невеликих сум. Частина очікуваних грошей затримається. Зачекайте з придбанням комп'ютерів та засобів зв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно розпочати пляжний сезон

Козеріг

Заради покращення матеріального становища у майбутньому варто піти на додаткові витрати зараз. Уважно прораховуйте свої економічні перспективи.

Водолій

Фінансова ситуація змінюється на краще. Надходження прибутку очікуйте увечері. Займіться оформленням успадкованої власності.

Риби

Укладайте угоди з фінансових питань. Не баріться з прийняттям рішень щодо розподілу існуючих коштів. Навантаження на ваш гаманець зростає.

Дізнайтеся першими, які несподіванки готує червень наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп: що зробить вас по-справжньому щасливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі