вівторок, 09 листопада 2021 07:00

Гороскоп на 9 листопада: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом

Гороскоп на 9 листопада: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом
Виявляйте винахідливість у скрутних ситуаціях. Підтримуйте листування зі знайомими. Фото: pixabay.com

9 листопада – день підвищеної аварійності на дорогах і виробництві. Вдома не залишайте без нагляду техніку, яка працює.Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Слідкуйте за грою малечі, - говорить астрологиня. – Їхні пустощі можуть спровокувати збитки. Виявляйте винахідливість у скрутних ситуаціях. Підтримуйте листування зі знайомими. Стримуйте бажання відверто поговорити про особисте життя. Ця інформація може стати відомою широкому загалу. Фортуна не на вашому боці. Не розраховуйте на удачу. Добре продумуйте кожен фінансовий крок. Прибутки не відповідатимуть вашим сподіванням. Уникайте конфліктів з майнових питань. Не варто подавати до суду, їхати на заробітки чи шукати нову роботу".

Овен

Погодитися з точкою зору партнерів ви не зможете. Ваші міркування кардинально не співпадатимуть. Підтримайте їх просто як близьких людей.

Тілець

Кохані страждатимуть від дефіциту вашої уваги. Діловий успіх не повинен обернутися крахом близьких стосунків. Пам'ятайте про милих.

Близнюки

Розмір прибутку залежатиме від кількості контактів з партнерами. Не дозволяйте собі лінуватися. Активно відстоюйтефінансові інтереси.

Рак

Не використовуйте доброго ставлення оточуючих до вас. Не примушуйте людей вирішувати ваші проблеми. Намагайтеся й ви чимось їм допомагати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на листопад: хто розбагатіє та відчує себе переможцем

Лев

Матеріальні проблеми стануть причиною напруження у домі. Не зривайтеся на претензії до близьких. Обдумайте варіанти виходу зі скрути.

Діва

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Тому їх прихід буде мало помітним. Вдалою буде покупка товарів для дітей.

Терези

Триває період стабілізації вашої економіки. Добрий час для проведення переговорів з фінансових питань. Робіть внески у нові проєкти.

Скорпіон

Реалізуйте свої сміливі плани разом з коханими. Вони радо допоможуть вам. Так ви краще пізнаєте одне одного.

Стрілець

Буде шанс покращити матеріальне забезпечення. Співпрацюйте з банками. Активізуйте ділові контакти. Приймайте запрошення на нову посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад: кого цей місяць зробить по-справжньому щасливим

Козеріг

Список необхідних виплат росте. Збільшуйте інтенсивність праці для утримання позитивного фінансового балансу. Не позичайте людям гроші.

Водолій

Вашою щедрістю й безкорисливістю можуть скористатися інші. Думайте про свій завтрашній день. Не варто шкодити собі.

Риби

Близькі люди ігноруватимуть ваші потреби. Але ж і ви не дуже вдаєтесь у їхні справи. Зробіть крок назустріч. Запропонуйте свою допомогу.

Протягом тижня з 8 по 14 листопада побалуйте себе подарунками. Астрологиня попередила, кому цього тижня вдаватиметься усе.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 листопада: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі