середа, 09 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 9 грудня: на кого чекають високі заробітки

Гороскоп на 9 грудня: на кого чекають високі заробітки
Стережіться заздрісних друзів. Не зважайте на плітки. Фото: pixabay.com

9 грудня підсумуйте, що вам вдалося зробити за попередні місяці. Добрий урожай зберуть винахідливі та працьовиті. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Кожен одержить справедливу винагороду, - говорить астролог. – У разі виникнення проблем не шукайте винних. Замисліться над власними помилковими кроками. Тоді й вихід швидко буде знайдено. Не найкращий день для пошуку своєї пари. Ви можете стати жертвою любовних інтриг. Стережіться заздрісних друзів. Не зважайте на плітки. Не допускайте брехні у спілкуванні. Неправда обернеться проти вас. Захищайте добре ім'я своїх близьких. Високі заробітки чекають на Овнів, Дів і Стрільців".

Овен

Повикидайте з дому зайві старі речі. Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на проведення термінового ремонту техніки.

Телець

Обставини примусять вас різко обмежити свої витрати. Наприкінці дня можлива недостача грошей у касі. Дорого коштуватимуть транспортні перевезення. Не купуйте одяг і взуття.

Близнюки

Ситуація залишається складною. Зачекайте з відкриттям нових банківських рахунків. Проведіть ревізію своїх активів. Шукайте додаткові засоби економії.

Рак

День складних рішень. Подбайте про укріплення існуючого фінансового становища. Давати згоду на співробітництво з новими партнерами не слід.

Лев

Розмір прибутків поступово зменшується. Не робіть боргів. Шкодувати за втраченими можливостями не час. Працюйте на перспективу.

Діва

Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе. Куплені у цей день речі не служитимуть довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7-13 грудня: хто вийде з цього тижня переможцем

Терези

Заручіться фінансовою підтримкою партнерів чи друзів. Сплачувати необхідні рахунки з власної кишені буде непросто.

Скорпіон

Не плануйте на цей день важливих грошових операцій. Вони обернуться збитками. Бережіть свої оселі й гаманці від злодіїв.

Стрілець

Перевіряйте виставлені вам рахунки. Не дозволяйте себе ошукати. Похід по крамницях краще здійснити у другій половині дня.

Козеріг

Обмежте свої витрати до необхідного мінімуму. Суттєвих прибутків не очікується. Матеріальної допомоги потребуватимуть старші члени родини.

Водолій

Не йдіть на фінансовий ризик. Участь у новому проекті згодом стане обтяжливою для вас. Слідкуйте за змінами на ринку.

Риби

Покращення матеріального становища не буде. Ваші фінансові ініціативи наражатимуться на перешкоди. Шукайте нестандартних рішень.

Синоптики розповіли, чим дивуватиме погода в найближчі 10 днів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 грудня: на кого чекають високі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі