середа, 09 червня 2021 07:00

Гороскоп на 9 червня: на кого чекають великі відкриття

Гороскоп на 9 червня: на кого чекають великі відкриття
Чиніть мудро. Не намагайтеся будь-що пробитися крізь зачинені двері. Фото: pixabay.com

9 червня - доба напередодні сонячного затемнення. Це буде день відносного затишшя напередодні великих змін. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Проживіть цей день спокійно, - говорить астрологиня. – Він не годиться для початку нових справ. Лише для руйнування усього, що заважає вам чи вашій роботі. Повикидайте з дому старий мотлох. Майте справи лише з надійними партнерами. Обходьте стороною конфліктні теми під час розмов. Все одно ні до чого конструктивного домовитися не вдасться. Чиніть мудро. Не намагайтеся будь-що пробитися крізь зачинені двері. Великі відкриття чекають на Терезів, Козерогів і Водоліїв".

Овен

Краще йтимуть справи вранці. Не слід прагнути відшкодування збитків у вечірню годину. Не звертайтеся до суду. Зашкодите своєму гаманцю. Залишитеся невдоволеними.

Телець

Напружений день. Ви можете неодноразово бути свідком вияву людської агресивності. Контролюйте свої емоційні реакції. Керуйтеся розумом, а не інстинктом.

Близнюки

Гармонійна атмосфера у родині залежатиме від вас. Зумійте заспокоїти пристрасті.

Рак

Непокоїтиме невизначеність в особистих стосунках. Складеться напружена атмосфера у домі. Це треба просто пережити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень: назвали знаки-щасливчики

Лев

Не довіряйте обіцянкам. Обставини завадять вашим партнерам дотриматися слова. Ввечері дайте милим можливість побути на самоті.

Діва

Занадто багато клопоту принесе цей день. Рідні бачитимуть одне одного лише пізно ввечері. Посміхайтеся під час зустрічі.

Терези

Очікувати матеріальної підтримки з боку рідних не слід. Розраховуйте на власні фінансові можливості. Прихід чергового заробітку затримається. Врахуйте це.

Скорпіон

Ситуація стабільна. Не порушуйте звичного ритму роботи. Брати на себе додаткову фінансову відповідальність ризиковано.

Стрілець

Фінансові можливості обмежені. Відкладіть проведення великих банківських операцій. Не підписуйте майнових доручень. Спостерігайте за зміною економічної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7-13 червня: чим варто займатися, а чого уникати

Козеріг

Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші справи. Знайомство через шлюбне агентство розчарує.

Водолій

День пройде відносно спокійно. Партнери потребуватимуть моральної підтримки. Допоможіть їм. Романтичних тем торкатися не варто.

Риби

Час позбавитися обтяжливих стосунків. Не вагайтеся. Звільніть у серці місце для справжнього почуття.

Астрологиня зробила гороскоп на літо. Цей прогноз повинен прочитати кожен.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 червня: на кого чекають великі відкриття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі