субота, 08 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 8-9 лютого: від яких справ треба утриматися у вихідні

Гороскоп на 8-9 лютого: від яких справ треба утриматися у вихідні
Підводитиме пам'ять. Щоб не забути про важливе, занотовуйте плани у записник. Фото: astrozodiac.net

8 і 9 лютого почастішають сімейні скандали. Закохані виявлятимуть надмірні ревнощі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не варто починати перебудову та переставляти меблі, - говорить астролог. - Важко буде працювати у команді. Не втручайтеся у чужий родинний конфлікт. До перукарні вирушайте наступного тижня. Підводитиме пам'ять. Щоб не забути про важливе, занотовуйте плани у записник. Не плануйте на вихідні переговорів. Відкладіть початок курсів".

Овен

Це час відкриттів. Речі, які давно шукали, принесуть друзі або повернуть боржники. Не відмовляйтеся від дрібних заробітків. Не плануйте побачень та освідчень. Досягти бажаного не вдасться.

Телець

Частину грошей доведеться віддати на лікування родичів. Розраховуйте лише на себе. Коханих не буде поруч. Почуватиметеся самотніми.

Близнюки

Марно сподіватися на зміни в роботі чи особистому житті. Не варто впадати у відчай. Проаналізуйте пережите, акумулюйте свій досвід. Скоро з'явиться можливість добре заробити.

Рак

Не варто запрошувати коханих на побачення. Якщо відмовите настирливим залицяльникам, скоро пошкодуєте про це.

Лев

Недоброзичливці намагатимуться посварити вас з ріднею. Тримайтеся подалі від пліткарів. Навіть дрібні витрати будуть обтяжливими для вашої кишені .

Діва

Набридне виконувати чужі обов'язки і працювати за двох. Підіть у відпустку. Зробіть генеральне прибирання вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп 3-9 лютого: які зміни принесе цей тиждень

Терези

Матеріальне становище покращиться. Вдасться повернути борги і порадувати себе обновками. Під час покупок прислухайтеся до порад консультантів.

Скорпіон

Утримайтеся від публічних сварок з обранцями. Просити вибачення доведеться довго. У ваше життя можуть повернутися колишні коханці.

Стрілець

Виникне відчуття, що з коханими нема про що говорити. Це може віддалити вас від обранців. Частіше переймайтеся їхнім самопочуттям.

Козеріг

Дратуватиме поведінка коханих. Їхні істерики викликатимуть у вас головний біль, безсоння і втрату апетиту.

Водолій

Багато часу поглинатиме робота. Грошей у кишені буде достатньо, але доходи не відповідатимуть вашим сподіванням. Щоб уникнути образ коханих, проведіть разом вихідні.

Риби

Грошей буде обмаль, але це не заважатиме працювати на перспективу. Тривожитиме безсоння, фобії та тривожні думки. Через недосипання знизиться працездатність.

У 2020 році буде більше повних місяців, ніж зазвичай. Стало відомо, коли будуть наступні повні і суперповні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-9 лютого: від яких справ треба утриматися у вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі