понеділок, 08 червня 2020 07:00

Гороскоп на 8 червня: до яких несподіванок готуватися у понеділок

Гороскоп на 8 червня: до яких несподіванок готуватися у понеділок
Пробачте коханим образи. Дайте їм другий шанс. Фото: pixabay.com

8 червня – день авантюристів. Люди ризикуватимуть і шукатимуть можливості будь-якими методами досягти бажаного. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Гнучкості людського розуму не буде меж. Це плюс для винахідників і дослідників, - говорить астролог. – Та варто пильнувати під час здійснення торговельних операцій. Бо непорядні продавці будуть напрочуд красномовно вихваляти неякісний товар. Вирушати у подорож цього дня небезпечно. Особливо зранку. До обіду зберігатиметься підвищена аварійна небезпека. Понеділок принесе несподівані зміни в особистому житті. Пробачте коханим образи. Дайте їм другий шанс. Незабаром стосунки стабілізуються. Вам бракує щирості. Зробіть перший крок для зближення з коханими. Розкажіть обранцям про свої плани на життя. Вислухайте одне одного".

Овен

Зберігається середній рівень прибутку. Відмовтеся від походу по крамницях. Це буде марна витрата грошей. Куплений одяг не носитиметься.

Телець

Поставтеся обережно до нових фінансових пропозицій. Ваші доходи суттєво не зміняться. Погоджуйтеся на сумісництво.

Близнюки

Прибутки будуть меншими за очікувані. Відчуватиметься дефіцит коштів. Зумійте розумно розпорядитися наявними грошима.

Рак

Вашій власності може бути нанесена шкода. Не залишайте дітей без нагляду. Пильнуйте за роботою побутової техніки.

Лев

Частина доходів піде на погашення термінових рахунків. Очікувана фінансова допомога затримається. Не час робити великі покупки.

Діва

Оберіть позицію спостерігача. Слідкуйте за змінами на ринку. Намагання заробити додаткову суму не дадуть результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна засмагати та купатися: чим потішить погода у додатковий вихідний

Терези

Фінансова ситуація стає складнішою. Знадобляться додаткові матеріальні ресурси. Не користуйтеся кредитними картками.

Скорпіон

Є небезпека втрат через прийняття поспішних рішень. Не оформляйте майнових доручень. Перевіряйте здачу на ринку.

Стрілець

Не розраховуйте лише на удачу. Добрий прибуток принесе наполеглива праця. Більш вдалі грошові операції пройдуть ввечері.

Козеріг

Усе йде за планом. Недостачі наприкінці дня не буде. Пильнуйте під час проведення операції з купівлі нерухомості. Ретельно перевіряйте супровідну документацію.

Водолій

Фінансове питання стоятиме гостро. Доходи не покриватимуть ваших потреб. Перегляньте список витрат. Намагайтеся уникати заборгованостей.

Риби

Здійсненню ваших фінансових планів перешкоджатимуть зовнішні обставини. Залишайтеся зібраними. Незабаром очікуються зміни на краще.

Триває сезон затемнень, який завершиться 5 липня. Важко буде щось прорахувати наперед. Не ставте перед собою великих цілей. Астролог дала прогноз на тиждень з 8 по 14 червня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 червня: до яких несподіванок готуватися у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі