неділя, 07 червня 2020 20:00

Гороскоп на 8-14 червня: чому слід зупинитися і перечекати

Гороскоп на 8-14 червня: чому слід зупинитися і перечекати
Бажання щось досягти і негайно змінити тільки нашкодить. Зберігайте спокій. Фото: pixabay.com

Триває сезон затемнень, який завершиться 5 липня. Важко буде щось прорахувати наперед. Не ставте перед собою великих цілей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Через суєту мало що вдасться, - говорить астролог. – Не можна закладати фундамент дому, відкривати нове підприємство. Уникайте бійок. Конфлікти закінчуватимуться травмами. Бажання щось досягти і негайно змінити тільки нашкодить. Зберігайте спокій. Якщо не знаєте, що робити далі, треба зупинитися і перечекати".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Бажання не співпадатимуть з можливостями. Самотужки діяти важко. Заручіться підтримкою радників. Сподіватися на успіх зараз марно. Дочекайтеся кращої нагоди, аби покращити фінансові справи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться підкорятися сильнішим. Ви перебуваєте під впливом людей, яким не можете відмовити. Нові напрямки у бізнесі принесуть збитки. Хочете чогось досягти, складайте бізнес-план.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно сподіваєтеся вирішити проблеми, які накопичилися за півроку. Це період втрат. Не тринькайте гроші і не обіцяйте родичам матеріальної підтримки. Поламану техніку краще винести на смітник. Відремонтуєте – викинете гроші на вітер. Вона все рівно не служитиме довго.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це тиждень фатальних подій, які не можна запобігти чи передбачити. Нехай все йде, як треба. Будь-які зміни і кризові ситуації будуть на користь. Скоро подякуєте долі за все. На вихідних відчуєте полегшення. Дорожіть існуючими стосунками, а не руйнуйте їх.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Важко буде контролювати ситуацію вдома і на роботі. Це період перевірки стосунків на міцність. Кохані не зацікавлені у примиренні. Оминайте конфліктні теми під час розмов. Швидко наставатиме втома. Харчуйтеся повноцінно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Очікуєте на подарунки долі, але вони постійно вислизатимуть у чужі руки. Вам багато обіцятимуть, але навряд чи щось виконають. Знайомтеся і обмінюйтеся контактами. Є шанс зустріти надійного друга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відзначають Трійцю: що слід мати на столі і чого не варто робити

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зверніть увагу на те, хто намагається потрапити у ваше оточення. Скоро ви будете залежати від думки цієї людини. Зникають додаткові джерела прибутку, але скоро з'являться нові можливості заробити ще більше. Пусті балачки дратуватимуть.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Часто діятимете наосліп, а згодом пошкодуєте про це. Самовпевненість нашкодить, бо втратите пильність. Легко буде порозумітися з батьками коханих. Це вдалий час, аби зблизитися з родиною і відновити спілкування з друзями, про яких давно не чули.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У житті не буде випадковостей. Прислухайтеся і придивляйтеся до підказок долі. Це період перевірки на стресостійкість. Знадобиться уміння тримати удар. Розслабитися і заспокоїтися вдасться у колі рідних. Радуйте себе смачненьким.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Розраховувати на фінансову допомогу можна від близьких. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть у четвер. Частіше спілкуйтеся з дітьми. Вони підштовхуватимуть до цікавих рішень та ідей.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Справи підуть у потрібному руслі. Не можна експериментувати і ризикувати. Варто розробити нову фінансову стратегію, шукати додаткові заробітки. Грати за вашим правилами навряд чи захочуть інші. Все вдаватиметься, якщо навчитеся чекати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це період критичний. Те, на що розраховували, навряд чи вдасться. Не зациклюйтеся на своїх планах, підлаштовуйте до нових вимог. Про особистий розвиток і мандрівки на деякий час доведеться забути. Пожертвуєте власними інтересами, аби було за що прогодувати сім'ю.

У вихідні 6-7 червня проведіть більше часу на природі. Споглядайте красу світанку і заспокійливі барви заходу сонця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-14 червня: чому слід зупинитися і перечекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі