середа, 07 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 7 жовтня: на що сподіватися у день знахідок і відкриттів

Гороскоп на 7 жовтня: на що сподіватися у день знахідок і відкриттів
Переїжджати у нову оселю не час. Відкладіть початок ремонтних робіт. Фото: pixabay.com

7 жовтня знайдіть у собі сили вибачитися перед близькими. Ніхто не застрахований від помилок, але сміливість їх визнати мають не всі. Атмосфера вдома зміниться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день суперечок і змагань, знахідок і відкриттів, - говорить астролог. - Варто довіряти досвіду і традиції. Молодим слід дослухатися до порад літніх людей. Переїжджати у нову оселю не час. Відкладіть початок ремонтних робіт. Зазирніть на далеку поличку. Там може знайтися загублена колись річ. Утримайтеся від полеміки з батьками коханих. Наживете собі ворогів. Коректно вийдіть із неприємної розмови".

Овен

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Готівки не вистачатиме на покриття необхідних витрат. Не позичайте знайомим свої речі. Складно буде повернути їх назад.

Телець

Для здійснення грошових операцій краще підійде перша половина дня. Купляти предмети для оформлення інтер'єру не слід.

Близнюки

Розмір прибутків не зросте. Одне за одним виникатимуть непорозуміння з грошима. Перевіряйте власноруч усі розрахунки.

Рак

День марно витрачених зусиль. Шукати додаткові джерела доходів не варто. Не допускайте хаотичних витрат. Контролюйте рух грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мінібікіні: зваблива австралійка підкорює інтернет відвертими фото

Лев

Не варто розраховувати фінансові перспективи на майбутнє. Ситуація далека від стабільності. Не купуйте товари на виплату.

Діва

Усі гроші йтимуть на господарчі потреби. Поповнення кишені не очікується. Можуть бути збитки через недбале ставлення до своїх речей.

Терези

Самотужки забезпечити необхідний розмір прибутку не вийде. Робота у команді принесе кращий заробіток.

Скорпіон

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових проєктів. Час заробляти, а не витрачати. Куплені у цей день речі недовговічні.

Стрілець

Розмір прибутку буде меншим за очікуваний. З'ясуйте причини такого зниження. Це може бути помилка. Не купуйте коштовностей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дорожнього руху хочуть змінити: яку швидкість дозволять водіям

Козеріг

Обирайте безготівкову форму розрахунку. З готівкою будуть виникати проблеми. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки, запропонованої старшими членами родини.

Водолій

На добрі заробітки розраховувати не варто. Певні фінансові обмеження примусять вас економити. Не варто щедро розкидати гроші по крамницях.

Риби

Не намагайтеся заробити на проведенні операцій з нерухомістю. Добрих пропозицій не буде. Ви втратите дорогий час.

Події цього тижня шокуватимуть і вражатимуть. Навіть не пробуйте щось планувати і прогнозувати. Сприймайте життя таким, яким воно є. Стало відомо, які дні готують приємні сюрпризи.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 жовтня: на що сподіватися у день знахідок і відкриттів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі