понеділок, 07 вересня 2020 07:01

Гороскоп на 7 вересня: чим треба займатися у понеділок, щоб щастило увесь тиждень

Гороскоп на 7 вересня: чим треба займатися у понеділок, щоб щастило увесь тиждень
Гостро відчуватиметься самотність. Активізуйте листування з приємними знайомими. Фото: pixabay.com

7 вересня змінити що-небудь в особистому житті буде важко. Дозвольте подіям розвиватися послідовно. Не впадайте у відчай. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Оптимізму людям не бракуватиме, - говорить астролог. – Знаходитимуться і сили, і завзяття для нових починань. Та не варто втрачати пильності. Бо бажання діяти не залишатиме часу на продумування деталей конкретної справи. Краще братися за роботу, що не потребує великої кількості часу. Гостро відчуватиметься самотність. Знайдіть для себе розвагу. Активізуйте листування з приємними знайомими. Хочете, щоб щастило увесь тиждень, у понеділок відмовтеся від справ, що не приносять заробітків і задоволення. З головою пориньте у проекти, які обіцяють гарну винагороду".

Овен

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги.

Телець

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій.

Близнюки

Заробіток залишається стабільно низьким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Рак

Краще вестимуться справи ввечері. Вдало проходитимуть торгівельні операції. Не купуйте одягу. Подавайте нужденним.

Лев

Через власну необачність ви можете втратити чималі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Діва

Не можна цього дня виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальної підтримки старшим родичам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода в Україні найближчими днями

Терези

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Скорпіон

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Купуйте ювелірні вироби.

Стрілець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно.

Козеріг

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Водолій

Певна обмеженість у фінансах заважатиме здійсненню ваших планів. Не намагайтеся будь-що здійснити бажану покупку. Зачекайте.

Риби

Витрати перевищуватимуть заробітки. Додаткових фінансових внесків потребуватимуть діти. Пошукайте засоби економії.

Тиждень з 7 по 13 вересня буде відносно спокійним. Астролог назвала професії, яким працюватиметься найкраще.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 вересня: чим треба займатися у понеділок, щоб щастило увесь тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі