середа, 07 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 7 квітня: чого не можна робити цього дня

Гороскоп на 7 квітня: чого не можна робити цього дня
Цього дня не можна працювати у саду та на городі, садити і підрізати дерева, шити, прати і прибирати. Фото: pixabay.com

Зранку 7 квітня утримайтеся від сварок. Конфлікт може призвести до розриву стосунків. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто закладати фундамент нового будинку, - говорить астрологиня. – Він буде ненадійним. Скріпляти підписом домовленості теж не слід. Перенесіть це на п'ятницю. Сприятливий час для критики і пошуку помилок. Будьте самокритичними. Та не вказуйте іншим на недоречності у їхній роботі. Наживете собі недоброзичливців. Але якість роботи не покращиться. Відсвяткуйте Благовіщення. Цього дня не можна працювати у саду та на городі, садити і підрізати дерева, шити, прати, прибирати і ремонтувати. Проведіть вечір з родиною. Згадайте найцікавіші моменти вашої родинної історії".

Овен

Вашому бюджету не загрожує фінансова криза. Вкладайте гроші в оновлення свого житла. Подорожуйте.

Телець

Робота цього дня великого прибутку не принесе. Розраховуйте на наявні кошти. Займайтеся хатніми справами. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Близнюки

Грошей вистачатиме на необхідне. Без крайньої потреби не руште фінансовий запас. Додаткових видатків потребуватимуть діти.

Рак

Принципових зрушень на краще не передбачається. Позичені людям речі повернуться до вас пошкодженими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В очікуванні Благовіщення: готуємося до свята

Лев

Надходження грошей затримається. Вихідні доведеться провести в економному режимі. Стережіться злодіїв на ринку.

Діва

Кишені не будуть порожніми. Пильнуйте під час здійснення покупок. Через необачність ви можете переплатити за товар. Загублені речі не скоро знайдуться.

Терези

Бажано не ходити по крамницях без певної мети. Гроші швидко танутимуть. А придбані дрібниці не будуть по-справжньому корисними.

Скорпіон

Є шанс одержати преміальні. Зробіть собі маленький подарунок. Поповніть свою колекцію. Але не втрачайте здорового практицизму.

Стрілець

Ситуація складна. Буде багато роботи, та мало грошей. За кожну копійку доведеться боротися. Намагайтеся хоча б не втрачати заробленого. Уникайте штрафних санкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки вихідних матимемо в квітні

Козеріг

Ваші рахунки збільшуватимуться лише на папері. Отримати готівку на руки буде складно. Та відмовляти собі у маленьких задоволеннях не слід.

Водолій

Не займайтеся звіркою фінансової документації. Відкладіть розв'язання майнових питань до наступного понеділка. Помилки у розрахунках обійдуться дорого.

Риби

Надійде унікальна фінансова пропозиція. Скористайтеся нею. Візьміть участь у благодійній акції.

Астрологиня зробила прогноз на квітень. Він не залишить байдужим жодного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 квітня: чого не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі