середа, 06 травня 2020 07:00

Гороскоп на 6 травня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 6 травня: чого не можна робити у цей день
Не варто закладати фундамент майбутнього дому, а також вкладати гроші у нерухомість. Фото: pixabay.com

6 травня не варто давати щирих обіцянок. Менше говоріть, більше працюйте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Слова мало кого надихатимуть, - говорить астролог. – Люди більше довірятимуть результату роботи. Не варто закладати фундамент майбутнього дому, а також вкладати гроші у нерухомість. Скоро пошкодуєте про це. Погіршується самопочуття. Важко буде зосередитися на роботі. Підвищується агресивність у тварин. Не дражніть собак. Ви можете потрапити у любовний трикутник. Не слід загравати з двома партнерами водночас. Добром це не закінчиться".

Овен

Більш прибутковою буде друга половина дня. Затримайтеся на роботі. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів.

Телець

Купівлю техніки відкладіть до вихідних. Матеріальне становище не зміниться на краще. Це день примирення з опонентами. Не згадуйте співрозмовнику його колишніх помилок.

Близнюки

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відряджень. Відчуття єдності з коханими зберігатиметься. Підкріпіть духовну близькість турботою про них.

Рак

Ваш рахунок не поповниться. Проте на все необхідне наявного капіталу вистачить. Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть вас. Відмовтеся від обтяжливого спілкування.

Лев

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Близькі люди можуть запропонувати вам свою матеріальну підтримку. Умійте вчасно змовчати у відповідь на претензії коханих.

Діва

Не варто купляти авто. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас. Кохані бажатимуть яскравих вражень та веселих розваг. Ви не матимете відповідного настрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 5 травня: на які знаки чекає небачений успіх

Терези

Очікувані кошти надійдуть вчасно. Господарюйте економно. Не варто користуватися кредитними картками. Не викликайте ревнощі у коханих.

Скорпіон

Присвячуйте коханим вірші. Запросіть їх на природу. Спостерігайте разом захід сонця. Вашим стосункам це піде на користь.

Стрілець

Заробити вагому суму буде непросто. Настав період відтоку коштів. Не допускайте хаотичних витрат. Контролюйте себе під час розмови з коханими. Не критикуйте і не засуджуйте. Відчуєте себе щасливими.

Козеріг

Робота вдаватиметься, якщо поруч буде надійна команда. Цінуйте колег, бережіть друзів, які завжди готові прийти на допомогу. Не розпочинайте стосунків із нерівними за статусом партнерами. Незабаром пошкодуєте про це.

Водолій

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Для розрахунків за надані послуги використовуйте бартер.

Риби

Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Не варто купувати уцінені товари. То будуть викинуті гроші.

Тиждень з 4 по 10 травня запам'ятається випробуваннями та перевіркою стосунків на вірність. Астролог розповіла, на які зміни варто чекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 травня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі