пʼятниця, 06 березня 2020 07:00

Гороскоп на 6 березня: якою несподіванкою закінчиться перший тиждень весни

Гороскоп на 6 березня: якою несподіванкою закінчиться перший тиждень весни
Кохані можуть запропонувати руку і серце чи познайомити вас з батьками. Фото: astrozodiac.net

6 березня переконайтеся у тому, що люди вас зрозуміли правильно. Висловлюйте прохання та вимоги чітко. Не кидайте слів на вітер. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Події та факти сприйматимуться ніби крізь криве дзеркало, - говорить астролог. – Люди перебільшуватимуть неприємні моменти, не помічатимуть важливі деталі. Проблеми у сферах бізнесу і особистого життя траплятимуться через брак порозуміння з партнерами. Перший тиждень весни закінчиться несподіванкою. Кохані можуть запропонувати руку і серце чи познайомити вас з батьками. Спостерігатиметься збільшення фінансового дефіциту. Змінити ситуацію на краще поки що не вийде. Зачекайте трохи".

Овен

Домінуватимуть батьківські почуття. Більшість часу ви присвятите малечі. Можна подумати і про поповнення родини. Вдалий день.

Телець

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести немалий прибуток. Працюйте на перспективу. Не висловлюйте матеріальних претензій партнерам.

Близнюки

Проблем з фінансами не буде. Грошові перекази надійдуть без затримки. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

Рак

День загублених речей. Будьте уважні у крамницях та в транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей.

Лев

Ви ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку. Спалах творчого натхнення може відволікти вас від спілкування з коханими. Спробуйте пояснити їм усе.

Діва

Надійдуть очікувані гроші. Можуть знайтися давно загублені речі. Укладати нові фінансові угоди краще з понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода в останній робочий день тижня

Терези

Великі грошові операції не слід проводити. Існує небезпека втрати вагомої суми. Не беріть кредитів під заставу майна. Особисті плани може перервати прикра несподіванка.

Скорпіон

Добрі доходи принесе співробітництво. Самотужки значної суми не заробити. Конфлікт з чоловіком (дружиною) може спровокувати стороння людина. Не виступайте на боці чужинця проти своїх близьких. Це не розумно.

Стрілець

День сприятиме родинному примиренню. Поспішайте з роботи додому. Присвятіть вечір найближчим для вас людям.

Козеріг

Обставини тиснутимуть на вас. Знайомі можуть скористатися вашим складним становищем. Поруч залишаться справжні друзі. На них і покладайтеся надалі.

Водолій

Не беріть на себе відповідальності за суспільну касу. Не залучайте чужого капіталу до свого бізнесу. У перспективі матимете забагато клопоту.

Риби

Ви одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить ваші сподівання. Порадуйте себе смачненьким.

Весна прийшла в Україну без запізненнь, але подарує ще кілька сюрпризів. Посеред квітня вночі можливі заморозки. А травень порадує мало не літнім теплом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 6 березня: якою несподіванкою закінчиться перший тиждень весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі