четвер, 05 березня 2020 07:00

Гороскоп на 5 березня: у чиє життя повернуться колишні кохані

Гороскоп на 5 березня: у чиє життя повернуться колишні кохані
Задовольніть своє бажання побути на самоті. Відмініть призначені зустрічі. Фото: astrozodiac.net

5 березня – день поетів і мрійників. Зберігайте гармонію в серці. Не приховуйте щирих почуттів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Задовольняйте свої бажання, але не забувайте враховувати інтереси оточуючих, - говорить астролог. - Подавайте милостиню нужденним. Стримуйте прояви агресії. Винахідникам не варто планувати на цей день випробування своїх нових моделей. Навряд чи спроба буде вдалою. Задовольніть своє бажання побути на самоті. Відмініть призначені зустрічі. Вам потрібно відновити сили у спокійній атмосфері. У життя Овнів, Раків і Скорпіонів повернуться колишні кохані. Поставтеся до них з недовірою. Нічого хорошого ці стосунки не принесуть. Ваше мирне життя може піти шкереберть".

Овен

Нових фінансових надходжень не буде. Зумійте розумно розпорядитися існуючими коштами. Купуйте найнеобхідніше.

Телець

Збільшуються витрати. Частина заробітку піде на догляд за хворими рідними. Вам може знадобитися матеріальна підтримка друзів.

Близнюки

Справи йтимуть непогано. Не здавайте свої речі у ремонт. Є ризик сплатити за надані послуги двічі.

Рак

У вашому розпорядженні скромна сума. Доведеться відмовитися від частини своїх планів. Але ті, хто дбає про розумний розподіл коштів, такі дрібниці не пригнічуватимуть.

Лев

Ви зможете зробити багато корисних покупок. Щаститиме на вигідні фінансові пропозиції. Частину грошей віддайте на благодійні справи.

Діва

Важко буде утримувати достойний рівень матеріального забезпечення. Торговельні операції проходитимуть невдало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астропрогноз на березень: кому варто бути обережним, а кому можна розслабитися

Терези

Рівень доходів поступово зростає. Можуть надійти й додаткові виплати у вигляді преміальних. Зробіть подарунки близьким.

Скорпіон

Грошей не вистачатиме на сплату необхідних рахунків. Шукайте вихід зі скрути спокійно. Поспішні рішення призведуть до нових збитків.

Стрілець

На все необхідне грошей вистачатиме. Час подумати про облаштування затишної оселі. Купуйте товари для дому.

Козеріг

Не варто обмірковувати нові комерційні проекти. Це день витрат. Заробити навряд чи вдасться. Дозвольте собі трохи порозкошувати.

Водолій

Виникнуть затримки з одержанням заробітку. Доведеться скористатися власним фінансовим резервом. Відкладіть покупку меблів.

Риби

Економити не доведеться. Ваш гаманець стане значно важчим. Зробіть перерву. Відкладіть чергові зустрічі з фінансових питань.

Тиждень з 2 по 8 березня – це час великих обіцянок і марних сподівань. Люди стануть легковірними, прагнутимуть сенсацій. Не дозволяйте нікому себе обманути.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 березня: у чиє життя повернуться колишні кохані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі