понеділок, 02 березня 2020 01:35

Астропрогноз на березень: кому варто бути обережним, а кому можна розслабитися

Астропрогноз на березень: кому варто бути обережним, а кому можна розслабитися

Березень 2020 – не надто вдалий місяць для починань у діловій сфері. Тут найкраще покладатися на старі проекти, а щось нове почати вже наступного місяця. Але це гарний час для завершення і продовження розпочатого, для повернення до чогось старого і недоробленого.

Для вирішення фінансових питань перша половина місяця не буде вдалою. Після повного місяця 9 березня можуть з'явитися нові можливості для грошових вкладень або оформлення кредитів. Вдалі дні для вирішення деяких грошових питань - 27, 28 березня 2020.

Для кохання і налагодження відносин більш вдалою буде друга половина місяця. Початок березня небезпечний для відносин, які є недостатньо стійкими: ви ризикуєте втратити, охолонути до партнерів або просто розчаруватися, пише infonic.ru.

Яким знакам щаститиме

ТЕЛЕЦЬ

Вам, швидше за все, захочеться приділяти максимум уваги своїй зовнішності, зайнятися красою, оновити гардероб. Удача буде на вашому боці, і ви зможете насолодитися більшою впевненістю в собі і великою кількістю уваги до вашої персони. Це добре використовувати одиноким Тельцям, хто мріє зустріти любов.

Оптимістичність і правильна постановка цілей допоможе вам у цьому місяці отримати багато того, що ви очікуєте. Вам вдасться багато чого зробити завдяки щасливому збігу обставин.

РИБИ

Незважаючи на те, що цього місяця у вас може бути багато хвилювань і нервозності, але в цілому цей час буде позитивним і принесе багато щастя. Ви можете побачити багато хороших можливостей, за які треба хапатися мертвою хваткою.

Цього місяця у вас можуть з'явитися нові корисні контакти, люди, з якими будуть складатися приємні взаємини, в тому числі і романтичні знайомства. Добре також збирати різну корисну інформацію, можна пройти якісь важливі курси, які будуть корисні для вашої роботи і особистих цілей.

ЛЕВ

У Левів в цьому місяці можуть бути серйозні зрушення в плані кар'єри і особистих досягнень. У вас є шанси піднятися кар'єрними сходами, отримати якусь нагороду або знак відмінності, побачити нові професійні можливості, зробити стрибок в навчанні або отримати те, про що давно мріяли і до чого давно прагнули.

Хоча є деякі побоювання щодо здоров'я, але швидше за все, нічого серйозного не буде. Легкі нездужання не перекриють загальну удачу і просто пройдуть повз.

ВОДОЛІЙ

У цьому місяці ви зможете насолодитися приємною і комфортною обстановкою вдома, у відносинах з родиною очікується гармонія, близькі підтримають будь-які ваші починання і запропонують свою допомогу, в тому числі і матеріальну.

Якщо ви займаєтеся творчістю в домашніх умовах, удача буде особливо сприятливою вам: наприклад, ви можете отримати прибуток від хобі. Хороший період для придбання нерухомості або для ремонтних робіт. Можна просто прикрасити свій будинок, придбати красиві і приємні оку речі.

Яким знакам потрібно бути обережніше

БЛИЗНЮКИ

Для вас цей місяць виявиться непростим: можуть бути різного роду труднощі і перешкоди, особливо якщо ви займаєтеся бізнесом чи збираєтесь відкрити. Вам варто діяти обережно: не посилювати напір, а спробувати зупинитися і подивитися на проблему зі сторони. Можливо, в такому більш розслабленому стані вам прийде більше ідей і ви зможете швидше вирішити всі проблеми.

В цьому місяці, особливо ближче до його кінця, може з'явитися відразу кілька проблем одночасно. Ви будете відчувати, ніби вас перевіряють на міцність. Можуть нагадати про старий борг або на вас "наїдуть" податкові служби. Психологічно важкий час, але він мине, і вже наступного місяця ви зможете зітхнути з полегшенням.

КОЗЕРІГ

У вас буде досить багато сил і енергії, однак ближче до кінця місяця може з'явитися відчуття, що сили закінчуються, а енергії не вистачає. Якщо ви зараз зайняті якоюсь важливою справою, економте енергетичні ресурси, намагайтеся не збирати втому і стреси, щоб до кінця місяця почуватися краще.

У вас може з'явитися бажання зайнятися спортом, більше рухатися або займатися фізичною працею. Корисно перейти на більш здорове харчування. Це зараз буде актуально, але варто бути обережніше: не перегинайте палицю і давайте собі час на відпочинок.

ОВЕН

Для вашого знака в березні почнеться новий цикл, адже наближається ваш день народження. Цього місяця у вас буде багато справ, які пов'язані з кар'єрою, роботою і особистими цілями. Ви можете досить багато сил і часу витрачати саме на ці сфери. Вам можуть прийти нові ідеї з приводу підвищення доходів, або ви отримаєте приємний бонус.

Однак вам буде складно працювати, якщо ви не будете дозволяти собі правильно розслаблятися. Ближче до кінця місяця можуть бути труднощі і перешкоди, є ризик отримати професійне вигоряння, втому, конфлікти з начальством, тому будьте обережніше, не беріть на себе занадто багато і правильно оцінюйте свої можливості, у тому числі і фізичні.

РАК

У березні ваші стосунки з партнерами можуть дати тріщину, або ви пройдете через досить конфліктний період. Є ризики, що відносини з іншими людьми можуть істотно зіпсуватися, особливо ближче до кінця місяця. Ви можете бути нетерпимі до помилок інших людей, вступати у відкриті конфлікти або занадто явно висловлювати своє невдоволення.

Краще в цей період стежити за своєю поведінкою і відстежувати моменти, коли вас щось сильно дратує. Якщо ви задумаєтеся, ви можете знайти для себе багато корисного. Подивіться на ситуацію з боку і подумайте про те, які справжні наміри має ваш партнер. Ви здивуєтеся, що наміри можуть бути лише позитивними, просто ви можете сприймати їх як щось, що вам загрожує. Будьте обережніше з будь-якими висловлюваннями, ви легко можете образити людину.

Яким знакам не варто турбуватися

ДІВА

У цьому місяці у вас може з'явитися чудова можливість вирушити в подорож з коханою людиною або дітьми. У вас може спостерігатися деякий застій у справах, якщо ви творча людина, або у вас є якісь цікаві хобі, але приємні поїздки допоможуть вам перезавантажитися.

Якщо ви все ж залишитеся вдома, не варто зараз приступати до нових творчих проектів, краще займатися поточними питаннями. Зараз добре зайнятися тим, що приносить вам задоволення - спортом або танцями, відвідати театри, концерти або побалувати себе і своїх близьких смачними стравами.

ТЕРЕЗИ

Незважаючи на те, що в сімейному житті у вас зараз можуть бути складності і погіршення відносин, ситуація швидко виправиться, ви не будете довго мучитися. Ви зможете покластися на гроші ваших партнерів і не будете особливо турбуватися про фінансову сферу, навіть якщо в цьому місяці у вас не буде можливості збільшити свої особисті доходи.

Зараз у вас можуть з'явитися хороші перспективи, пов'язані з капіталовкладеннями. У вас є надійний тил, який не дозволить вам сильно переживати.

СКОРПІОН

У цьому місяці вас може трохи дратувати і розчаровувати ваше близьке оточення, ті люди, з якими ви часто спілкуєтеся і з якими вам доводиться стикатися щодня. Це не найвдаліший час для знайомств і налагодження відносин з близькими родичами.

А ось з партнерами особливих проблем не буде. Якщо ваші стосунки можуть трохи охолонути, кінець місяця принесе нові емоції і нові почуття. Не виключено, що самотні Скорпіони можуть зустріти другу половинку, а ті, у кого вже є відносини, можуть дуже позитивно і з користю провести час.

СТРІЛЕЦЬ

Цей місяць може трохи вивести вас із колії, особливо можуть з'явитися деякі грошові труднощі або прибуток виявиться менше очікуваного. Ви будете активно шукати нові джерела доходу або нових клієнтів, будете шукати можливості та цікаві пропозиції по роботі. Удача може посміхнутися, особливо якщо у вас є мета - знайти роботу.

Пошуки нової роботи можна розпочати у другій половині місяця. Великі покупки по можливості не робіть.

Астрологи рекомендують у березні: шукати нові джерела доходу; вирішувати фінансові питання, розраховуватися з боргами, вкладати гроші; освідчуватися в коханні; укладати шлюб; вирішувати особисті питання (у другій половині березня 2020).
Не рекомендується: переходити на нове місце роботи або приступати до нових ділових обов'язків; починати нові важливі проекти; відкривати бізнес; підписувати важливі документи (до 12 березня 2020); ризикувати здоров'ям.

Зараз ви читаєте новину «Астропрогноз на березень: кому варто бути обережним, а кому можна розслабитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі