неділя, 01 березня 2020 22:05

Гороскоп на 2-8 березня: кого потішить заробітками перший тиждень весни

Гороскоп на 2-8 березня: кого потішить заробітками перший тиждень весни
Люди стануть легковірними, прагнутимуть сенсацій. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 2 по 8 березня – це час великих обіцянок і марних сподівань. Буде багато шахрайства і пліток. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди стануть легковірними, прагнутимуть сенсацій, - говорить астролог. - Не дозволяйте нікому себе обманути. Не варто чекати подарунків долі. Доведеться наполегливо працювати. Складайте плани на весну. Більше заробити зуміють ті, хто добре думає, перш ніж приймає рішення. Не позичайте гроші. Складним буде вівторок. Не варто затівати перемовин і розпочинати ремонт".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Почуватиметеся везунчиками, бо вміло маніпулюватимете оточуючими, впливатимете на події та ситуації. Часто братиметеся за те, що майже нереально зробити, але легко отримаєте бажане.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Узгоджуйте свої плани з коханими. Від цього залежить мир і спокій у вашому оточенні. Займіться підбором дієти. Набирайтеся сили на цілий рік.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Доведеться приймати рішення тут і зараз. Часу на роздуми бракуватиме. Якщо опустите руки, будете змушені підкоритися чужій волі. Марно брати участь у змаганнях і пропонувати свою кандидатуру на іншу посаду. Ваші позиції зараз слабкі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Самопочуття залежатиме від того, який настрій створите навколо себе. Зараз ви сповнені сил та енергії, здатні розворушити сонних колег, швидко та легко виконати роботу, яку відкладали не один місяць.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У вашій оселі пануватимуть злагода і мир. Це додаватиме сили. З'явиться впевненість у завтрашньому дні. Будьте обережні з оформленням фінансової документації. Скупий платить двічі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Внутрішня паніка підштовхне до помилок. На значний прибуток розраховувати марно, але кінець тижня порадує заробітком. Це час випробувань у сімейному житті. Побачите справжні риси характеру коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насолода для очей: фото прекрасної української каратистки

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Позбавтеся небажаних контактів і зв'язків. Через стосунки з людьми, які вам байдужі, втратите можливість зустріти свою половинку. Роботи буде вдосталь. Та найбільш привабливі пропозиції дістануться конкурентам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Залишайтеся собою і дійте активно. Не треба піддаватися на чиєсь "а давай спробуємо". У результаті вас згодом звинуватять у всіх гріхах. Уникайте протистояння з коханими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Порозумітися з оточуючими буде важко. Згодом шкодуватимете про різкі висловлювання на їхню адресу. Приймайте людей такими, якими вони є, або відпустіть. Їжа добре засвоюватиметься організмом. Дбайте, аби спожиті калорії були витрачені.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Партнери дбатимуть лише про власні інтереси. Покладатися на них ризиковано. Зарплату затримуватимуть. Боржники можуть просити про відтермінування виплат. Позичати гроші не слід.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуєте, що зміни вже близько. У найближчі тижні справді щось зміниться на краще. Це час кар'єрного зростання. Готуйтеся, аби не проґавити свій зоряний час.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Потребуватимете сильного плеча поруч. Поки партнери зароблятимуть, ви дбатимете про добробут і мир у домі. Зберігайте стосунки, які маєте. Не поспішайте щось змінювати в особистому житті.

Астролог розповіла, коли в Україні потеплішає.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2-8 березня: кого потішить заробітками перший тиждень весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі