понеділок, 05 липня 2021 07:00

Гороскоп на 5 липня: астрологиня попередила про неминучі зміни

Гороскоп на 5 липня: астрологиня попередила про неминучі зміни
Не втрачайте голову через кохання. На ранок ви себе за це картатимете. Фото: pixabay.com

5 липня – день повернення до колись незавершених справ. Для початку чогось нового він не підійде. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не ухиляйтеся від виконання узятих на себе обов'язків, - говорить астрологиня. – Говоріть правду. Не поширюйте пліток. Так ви зашкодите і людям, і собі. Відкладіть заняття серйозною аналітичною роботою. Буде багато помилок. Пізно ввечері настає час сплеску романтичних почуттів. Не втрачайте голову через кохання. На ранок ви себе за це картатимете. На вас чекають неминучі зміни. Це вдалий період, аби переїздити у нове житло, завершувати ремонт, вирушати на відпочинок і повертатися до справ, які приносять гроші і насолоду".

Овен

Вдалий день. Хоч готівки й небагато матимете на руках. Висувайте найсміливіші фінансові проєкти. Згодом вони даватимуть прибутки. Не дозвольте своїй ліні обікрасти себе.

Телець

Прибутковий день. Не варто робити великих закупок. Притримайте гроші в руках. Рідним може терміново знадобитися ваша фінансова підтримка.

Близнюки

Вас навряд чи задовольнить заробіток. І проблема тут не лише у неплатоспроможності керівництва. Ви самі пропускатимете можливість заробити додаткову копійку.

Рак

Надійде лише частина очікуваного прибутку. Та й то пізно ввечері. Для забезпечення необхідних витрат доведеться скористатися заощадженнями.

Лев

Спостерігайте за змінами на ринку. Ви можете знайти можливість вдало розпорядитися наявним капіталом. Дійте. Вам допомагатимуть оточуючі.

Діва

Збільшаться доходи. Зростуть і ваші щоденні потреби. В результаті загальний баланс залишиться без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологиня назвала 4 знаки, які переслідуватиме успіх

Терези

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Скорпіон

Нові фінансові проблеми виникатимуть через дії ваших партнерів. Вам доведеться сплачувати їхні рахунки. Не створюйте власних заборгованостей. Не беріть кредитів.

Стрілець

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб.

Козеріг

Ділитися своїми творчими планами з конкурентами не слід. Вони зуміють перехопити ініціативу. Постраждає ваш гаманець.

Водолій

Задовільними доходи цього дня назвати не можна. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту. Прибуток не коштуватиме цього.

Риби

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Не допускайте невиправданих витрат. Фінансова ситуація залишається складною.

Астрологиня спантеличила прогнозом на середину літа.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 липня: астрологиня попередила про неминучі зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі