середа, 04 березня 2020 07:01

Гороскоп на 4 березня: кому світить небачений успіх

Гороскоп на 4 березня: кому світить небачений успіх
Виграє той, хто подбав про заощадження і намітив собі конкретні цілі на весну. Фото: astrozodiac.net

4 березня багато людей відчуватимуть пригнічення і депресію. Підняти настрій друзям чи колегам буде складно. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Опускатимуться руки, здаватиметься, що усі зусилля марні, - каже астролог. - Загострюється почуття справедливості. Боротьба за правду буде штовхати більш активних громадян до конкретних дій. Люди стануть жорстокими, забудуть про повагу один до одного. Слідкуйте за своїми речами. Збільшиться кількість крадіжок. Не переносьте дух боротьби у свої оселі. Небачений успіх світить Стрільцям і Козерогам. Виграє той, хто подбав про заощадження і намітив собі конкретні цілі на весну".

Овен

Вкрай складний день. По можливості відмовтеся від важливих фінансових операцій. Вам не сидітиметься вдома. Запросіть коханих на побачення.

Телець

Певні фінансові обмеження примусять вас економити. Позитивних змін в особистому житті не передбачається. Не ускладнюйте становища дріб'язковими претензіями.

Близнюки

Ваші обранці перебуватимуть у доброму гуморі. Підтримайте їхній настрій. Можна просто зранку поговорити про щось приємне.

Рак

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Не позичайте знайомим свої речі. Складно буде повернути їх назад.

Лев

Віддаленість у стосунках відіб'ється й на інтимній стороні життя. Вашій парі слід змінити обстановку. Відправтеся удвох на невеличку прогулянку.

Діва

Ніхто не застрахований від помилок. Але сміливість їх визнати мають не всі. Знайдіть у собі сили вибачитися перед близькими. Атмосфера вдома зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик здивувала прогнозом погоди на найближчі дні

Терези

День марно витрачених зусиль. Шукати додаткові джерела доходів не варто. Не допускайте хаотичних витрат. Оточуючі негативно впливатимуть на ваші стосунки з партнерами.

Скорпіон

Не варто розраховувати далекі фінансові перспективи. Ситуація далека від стабільності. Не купуйте товари у кредит.

Стрілець

Робота у команді принесе кращий заробіток. Надто тісне спілкування з цікавою для вас людиною не сподобається коханим. Вони почуватимуться забутими. Не допустіть цього.

Козеріг

Усі гроші йтимуть на господарчі потреби. Поповнення кишені не очікується. Зранку будьте ніжними й люб'язними. Домашні будуть вдячні вам за добрий настрій перед робочим днем.

Водолій

Зірки не сприятимуть здійсненню ваших фінансових проектів. Час зберігати та заощаджувати, а не витрачати. Куплені у цей день речі недовговічні.

Риби

Розмір прибутку буде меншим за очікуваний. З'ясуйте причини такого зниження. Це може бути помилка. Не критикуйте дії своїх партнерів. Допоможіть їм упоратися з проблемами.

Ранньої весни цього року не буде. Хоча з точки зору метеорологів, кліматична весна по температурі прийшла в Україну на два тижні раніше терміну. Синоптики спрогнозували погоду на березень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 березня: кому світить небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі