четвер, 30 липня 2020 07:00

Гороскоп на 30 липня: що приготував другий місяць літа на прощання

Гороскоп на 30 липня: що приготував другий місяць літа на прощання
Цього дня руйнуватимуться давні приятельські стосунки. Будьте великодушними. Поступайтеся і пробачайте заради збереження дружби. Фото: pixabay.com

30 липня кишеня поповнюватиметься повільно. Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. По можливості відмініть службову поїздку. Вона буде збитковою. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не довіряйте новим блискавичним ідеям, - говорить астролог. - Ентузіазм їхніх авторів швидко скінчиться. Цього дня руйнуватимуться давні приятельські стосунки. Будьте великодушними. Поступайтеся і пробачайте заради збереження дружби. Не заздріть ближньому. Придбання меблів та реконструкцію житла відкладіть до наступного тижня. Не перебільшуйте чеснот своїх нових обранців. Не намагайтеся по-своєму допомогти їм у справах. Зашкодите і ділу, і стосункам".

Овен

Дріб'язковість не повинна затьмарювати радості спілкування з милими. Контролюйте себе. Не будьте швидкими на зауваження.

Телець

Фінансова ситуація дуже складна. Ви будете нести збитки навіть під час проведення дрібних розрахунків. Не шукайте дешевого товару. Відкладіть похід по крамницях.

Близнюки

Цей день стане менш прибутковим, ніж попередні. Вийти на більш високий рівень заробітку поки що не вдасться. Ви будете не в найкращому настрої протягом дня. Не зустрічайтеся з людьми, на яких хочете справити добре враження.

Рак

Присвячуйте коханим вірші. Запросіть їх на природу. Спостерігайте разом захід сонця. Вашим стосункам не вистачає піднесеності.

Лев

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відряджень. Ввечері не залишайте без нагляду свої речі.

Діва

Надійдуть давно очікувані гроші. Зумієте здійснити усі необхідні покупки. Не варто лише обирати побутову техніку. Не встигнете насолодитися її роботою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 фото тварин, які заслуговують "Оскара" за свої емоції

Терези

Не варто плутати дружбу з коханням. Закохані у вас люди образяться на пропозицію залишитися друзями. Умійте вчасно змовчати на претензії родичів.

Скорпіон

Не розпочинайте у цей день романтичних стосунків із малознайомими людьми. Незабаром пошкодуєте про це.

Стрілець

Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Не варто купувати уцінені товари. Викинете гроші на вітер.

Козеріг

Кишеня не буде порожньою. Але на вас чекає ряд невиправданих витрат. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів.

Водолій

Не зумієте втримати коханих від невдалих кроків. Дозвольте їм повчитися на власних помилках. Спостерігайте осторонь.

Риби

Спробуйте виявляти більшу гнучкість у поведінці з оточуючими. Правда, вимовлена прямо в очі, далеко не завжди доречна. Наживете недоброзичливців.

29 липня в Україну прорвався атмосферний фронт північного циклону Dana. Синоптики розповіли, як зміниться погода до кінця тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 липня: що приготував другий місяць літа на прощання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі