пʼятниця, 29 січня 2021 07:00

Гороскоп на 29 січня: чий зоряний час уже настав

Гороскоп на 29 січня: чий зоряний час уже настав
Погіршується якість мобільного зв'язку та інтернету. Фото: pixabay.com

29 січня обіцяє багато сюрпризів. Більшість з них ускладнюватиме життя людей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Намагайтеся нікуди не поспішати цього дня, - говорить астрологиня. – Губитимуться речі та папери. Погіршується якість мобільного зв'язку та інтернету. Люди спізнюватимуться на зустрічі та побачення. Краще відкласти важливі перемовини. Не варто купувати мобільні телефони і комп'ютери. Вони швидко виходитимуть з ладу. Ламатимуться не лише плани, а й техніка. Пильнуйте. Зоряний час настав для Дів, Козерогів, Водоліїв і Риб".

Овен

Ваша економіка знаходитиметься у стані хиткої рівноваги. Плановий підхід до розподілу коштів дозволить почуватися впевненіше.

Телець

Ваш бюджет суттєво не поповниться. Відчуватиметься дефіцит коштів. Не допускайте втрат через неуважність. Укладання фінансових угод відкладіть до понеділка.

Близнюки

Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати. Не змінюйте напрямку діяльності. Гаманець постраждає.

Рак

Утримуватиметься середній рівень достатку. Вдало пройде завершення розпочатих справ. Нові проекти будуть збитковими.

Лев

Не підписуйте доручень на право користування вашим майном. Уникайте фінансових авантюр. Є небезпека понести значні втрати.

Діва

Розмір доходів дозволить вам вільно планувати свої витрати. Можна побалувати себе обновками. Частину коштів варто заощадити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому варто налягати на ківі, часник і петрушку – медичний гороскоп на 28 січня

Терези

Цей день не буде надто щедрим на преміальні та подарунки. Розпоряджайтеся економно наявною готівкою.

Скорпіон

Спостерігатиметься спад ділової активності. Тому знижується й рівень доходів. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки близьких.

Стрілець

Ваші розрахунки виправдаються. Фінансова ситуація стабілізується. Але з великими покупками ще не варто поспішати.

Козеріг

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. По змозі вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Нічна робота принесе прибуток.

Водолій

Буде достатньо роботи. І платитимуть за неї добре. Використовуйте можливість покращити своє матеріальне становище. Скоротіть витрати на розваги.

Риби

Очікуються зміни на краще. Ви зможете знайти вихід зі складної фінансової ситуації. Але розраховувати на швидкий заробіток не варто.

Астрологиня розповіла, що цей тиждень принесе кожному знаку зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 січня: чий зоряний час уже настав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі