вівторок, 28 червня 2022 06:00

Гороскоп на 28 червня: кому світять перемоги на всіх фронтах

Гороскоп на 28 червня: кому світять перемоги на всіх фронтах
Проводьте вільний час із друзями. Нові знайомі принесуть неприємності. Фото: pixabay.com

28 червня прокидайтеся якомога раніше. Вранці відчуєте приплив енергії. Гарно вдаватимуться навчання і робота. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це останній день перед молодиком, – говорить астрологиня. – Після обіду багатьом бракуватиме сил та оптимізму. Тривожний настрій заважатиме зосередитися на справах. Не робіть нічого через силу. Відмовтеся від алкоголю. Проводьте вільний час із друзями. Нові знайомі принесуть неприємності. Відкладіть на кілька днів початок будь-якої справи. Переїзд на нове місце буде невдалим. Люди стають менш уважними, але дратівливішими. Уникайте стресових ситуацій. Перемоги на всіх фронтах світять Левам, Терезам, Козерогам і Водоліям. Настає ваш зоряний час".

Овен

На ваших плечах лежатиме багато відповідальності. Поділіть справи на важливі та ті, що можуть зачекати. Займайтеся цього дня лише невідкладною роботою. Не будьте егоїстичні.

Телець

Ви будете неуважними до деталей, тому кілька разів робитимете одну й ту саму справу. Не поспішайте. Подбайте про підвищення заробітку. Ви можете отримати чималу суму.

Близнюки

Оминайте заздрісних людей. Від них матимете багато проблем. Не розповідайте про свої плани. Запланованому не судилося здійснитися.

Рак

Турбуватиме безсоння. Зранку настрій невеселий. Шукайте способу розважити себе. Уникайте спілкування з неприємними людьми. Більше часу відпочивайте.

Лев

Неприємна розмова з родичами зіпсує весь день. Не переймайтеся через родинні проблеми. Пориньте в роботу. Не час оновлювати гардероб. Куплені речі не носитимуться.

Діва

Ви перейматиметеся через відсутність прогресу в роботі. Весь час ходитимете по колу. Облиште проблему. Вона сама розв'яжеться за кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аномальна спека: синоптики дали невтішний прогноз на липень

Терези

Успіх цього дня залежатиме від підтримки надійних партнерів. Умійте домовлятися. Будьте щедрі на компліменти.

Скорпіон

Новини приходитимуть із запізненням. Це гальмуватиме вашу роботу. Будьте готові змінювати свої плани протягом дня.

Стрілець

З друзями і знайомими ви говоритимете різними мовами. Важко про щось домовитися. Відкладіть на два дні важливі розмови.

Козеріг

Пильнуйте за кермом. Зростає аварійна небезпека. Уповільнюється реакція на зовнішні подразники. Погіршується пам'ять. Найважливіші справи відкладіть на кінець тижня.

Водолій

Через проблеми зі зв'язком можуть піти шкереберть усі плани. Перевіряйте, чи правильно вас зрозуміли співрозмовники.

Риби

Потрапляти під гарячу руку чоловіка або дружини небезпечно. Побудьте на відстані. Візьміть на себе більшість хатніх справ. Залишайтеся тверезими.

У вівторок, 28 червня, максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме +28...33°С, місцями до +35°С. Стало відомо, коли спаде спека.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 червня: кому світять перемоги на всіх фронтах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі