пʼятниця, 26 червня 2020 07:00

Гороскоп на 26 червня: які несподіванки готує остання п'ятниця місяця

Гороскоп на 26 червня: які несподіванки готує остання п'ятниця місяця
Запрошуйте коханих на побачення. Спілкування з партнерами підніме настрій. Фото: pixabay.com

26 червня залишайтеся послідовними у словах і вчинках. Впевнено ідіть до своїх цілей і досягнете бажаного результату. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Здійсненню ваших задумок перешкоджатиме надмірна поспішність, - говорить астролог. - Не розпорошуйте своєї уваги на незвичні цікаві новинки. Цінуйте не оригінальність ідеї, а її практичність. Не пропускайте тренувань. Цього дня ви можете перевершити свої досягнення. Остання п'ятниця місяця буде багатою на несподіванки. Запрошуйте коханих на побачення. Гарний результат дадуть знайомства в інтернеті. Спілкування з партнерами підніме настрій. Не варто купувати засоби зв'язку. Вони не працюватимуть довго".

Овен

Доведеться докладати великих зусиль для збереження достатньої платоспроможності. Розраховуйтеся за надані послуги готівкою. Перевіряйте чеки та гарантійні талони.

Телець

Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно внесіть корективи у планування свого бізнесу на майбутнє. Потурбуйтеся про надійне збереження заощаджень.

Близнюки

Виявляти щедрість слід з розумом. Не дозволяйте непорядним людям скористатися вашим гаманцем. Нагадайте боржникам про необхідність вчасного розрахунку.

Рак

Прибутки потроху зростають. Можна вільно розпоряджатися наявними коштами. Не позичайте людям гроші. Вони довго не повертатимуть їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25 червня: хто має шанс розбагатіти легко та швидко

Лев

Відчуватиметься дефіцит коштів, але ситуація не буде критичною. Не розпочинайте ремонтні роботи. Можна завдати шкоди приміщенню. То будуть додаткові збитки.

Діва

Очікується позапланове надходження грошей. Стримуйте азарт покупця у собі. Ви можете за лічені години витратити тижневий заробіток.

Терези

Доброго заробітку не буде. Не час ризикувати грішми. Збільшується відтік коштів. Не шкодуйте гроші на потреби родини. Вони незабаром компенсуються.

Скорпіон

День помилкових рішень. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Через родинні суперечки ви можете позбутися частини власного майна.

Стрілець

Утримуйте розумний баланс між витратами й прибутками. Не час здійснювати сміливі фінансові проекти. Партнери не готові до цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не буває імунітету до отрути гадюки" - науковець розвінчав міфи про змій

Козеріг

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на вечірню годину. Не підписуйте майнових доручень.

Водолій

Доходи не відповідатимуть вашим сподіванням. Несприятливий час для придбання дорогих речей. Господарюйте економно.

Риби

У ваших кишенях замало грошей. Проте кризовий період завершується. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх.

Тиждень з 22 по 28 червня виявиться непростий. Астролог пояснила, чому на цей час краще піти у відпустку й уникати доленосних рішень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 червня: які несподіванки готує остання п'ятниця місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі