вівторок, 25 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 25 серпня: астролог зробила неочікуваний прогноз

Гороскоп на 25 серпня: астролог зробила неочікуваний прогноз
Радійте знахідкам. Будьте щедрими на сюрпризи для знайомих і незнайомців. Фото: pixabay.com

25 серпня - день яскравих романтичних подій. Будьте готові до найнесподіваніших зустрічей. Довіртеся долі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Водночас пам'ятайте, що це день критично налаштованих людей, - говорить астролог. - Частіше виникатимуть претензії одне до одного. Не вистачатиме толерантності й терпіння. Друга половина дня порадує сюрпризами. Не дивуйтеся незвичному збігові обставин. Радійте знахідкам. Будьте щедрими на сюрпризи для знайомих і незнайомців. Найбільше проблем очікується з транспортом. Пильнуйте за кермом. Майте запас часу для того, щоб дістатися потрібного місця".

Овен

Стримуйте свої бажання. Покупка вишуканих дорогих речей зараз недоречна. Не купуйте товари на виплату. Не витрачайте свої заощадження.

Телець

Ви матимете негативний фінансовий баланс. Цю ситуацію поки що подолати не вдасться. Витрати перебільшили ваші заробітки.

Близнюки

Є небезпека втратити частину свого прибутку. Не покладайтеся на посередників. Проводьте самостійно необхідні розрахунки.

Рак

Навантаження на ваш гаманець зростає. Використовуйте найменшу можливість заробити додаткову суму.

Лев

Очікується покращення фінансового становища. Уважно стежте за змінами на ринку. Можна побалувати себе обновкою.

Діва

Справи вестимуться добре. Можна розраховувати на додатковий прибуток. Не вірте сліпо рекламним оголошенням. Підходьте ретельно до вибору необхідних товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирішальними стануть наступні 5 років - нумеролог

Терези

Попереду на вас чекає період малих доходів. Пам'ятайте про це при плануванні святкових витрат. Залишайте недоторканим фінансовий запас.

Скорпіон

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Стежте за правильністю оформлення фінансових документів. Не допустіть великих збитків.

Стрілець

Сімейний кошторис не поповнюватиметься. Обходьтеся наявним у вашому розпорядженні капіталом. Перегляньте статтю витрат. Не слід купувати побутову техніку і засоби зв'язку.

Козеріг

Фінансові партнери змінюватимуть умови співробітництва. Прийняті угоди згодом будуть скасовані. У цей день краще займатися ревізією своїх активів.

Водолій

Ви не залишитеся без роботи. Але одержати заробіток вчасно не зможете. Добре вестиметься тому, хто має кілька джерел доходів.

Риби

Не беріть на себе відповідальність за чужі гроші. Не обіцяйте своєї фінансової підтримки друзям. Ваша кишеня напівпорожня.

Від 24 до 30 серпня таланитиме тим, хто звик робити все якісно і поволі. Успіх чекає на бухгалтерів і науковців.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 серпня: астролог зробила неочікуваний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі