понеділок, 24 серпня 2020 07:00

Гороскоп на 24 серпня: як і чим запам'ятається цей день українцям

Гороскоп на 24 серпня: як і чим запам'ятається цей день українцям
Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Не гайте ранковий час на тривалі збори. Фото: pixabay.com

24 серпня бракуватиме грошей на забезпечення усіх потреб. Знайти спосіб швидко подолати фінансові проблеми не вдасться. Стане у пригоді допомога старших родичів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Святковий день обіцяє бути насичений подіями та емоціями, - говорить астролог. – Оптимістичний настрій переважатиме. Умійте розрізнити вимріяне і дійсне. Найбільш плідно ваша голова працюватиме на світанку. Не гайте ранковий час на тривалі збори. Проведіть день у приємному товаристві. Уникайте напруження і сутичок. Поводьтеся обережно з вогнем".

Овен

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але стабільно. Більшість проблем доведеться вирішувати самотужки. Оточуючі будуть зайняті власними справами. Допомоги від них чекати не слід.

Телець

Цього дня ви будете потрібні всім. Навчіться відмовлятися від чужих прохань. Бо може не вистачити часу на власні невідкладні справи.

Близнюки

Протягом дня порожня балаканина заважатиме здійснювати заплановане. Не підтримуйте тривалих дискусій з колегами і рідними.

Рак

Неочікувані гості відволікатимуть вас від здійснення особистих планів. Коханих ви майже не бачитимете. Телефонуйте їм.

Лев

Добре налагоджений бізнес даватиме стабільний прибуток. Нових слушних фінансових пропозицій не буде. Перенесіть на день переговори з майнових питань.

Діва

Не нарікайте на невдячність коханих. То не відсутність почуттів. Вони не виявляють пристрасті через економічні негаразди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позаздрить кожен: показали вражаюче житло для родини

Терези

Діти не даватимуть вам спокою просто зранку. Наберіться терпіння. Інколи виконання батьківських обов'язків вимагає великої мудрості.

Скорпіон

Ви знаходитимете спосіб успішно вирішувати фінансові проблеми. Більш вдалою буде друга половина дня.

Стрілець

Не провокуйте конфлікту. Подолайте спочатку власне внутрішнє напруження. Тоді й кохані поводитимуться більш спокійно.

Козеріг

Одержите несподіване приємне повідомлення. Може розпочатися романтичне листування з незнайомцем. Дозвольте собі це маленьке задоволення.

Водолій

Знадобиться багато сил і часу для налагодження діалогу з коханими. Вони не бажатимуть іти вам назустріч. Спробуйте не втрачати рівноваги.

Риби

Маєте шанс усвідомити деякі свої помилки. Знайдіть у собі сили виправити їх. Зближення у стосунках з милими цілком залежить від вас.

Від 24 до 30 серпня таланитиме тим, хто звик робити все якісно і поволі. Не поспішайте, як би хто вас не підганяв. Астролог розповіла, чиї справи просуватимуться чудово.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 серпня: як і чим запам'ятається цей день українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі