середа, 24 червня 2020 07:00

Гороскоп на 24 червня: як пережити один з найбільш критичних днів літа

Гороскоп на 24 червня: як пережити один з найбільш критичних днів літа
Не беріть на себе чужі обов'язки. Раніше повертайтеся з роботи. Фото: pixabay.com

24 червня – один із критичних днів літа. Не розпочинайте нового курсу лікування і не проходьте медичне обстеження. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Слідкуйте за самопочуттям і не допускайте перевтоми, - говорить астролог. – Люди будуть більше схильними до авантюрних пригод. Утримуйтеся від участі у ненадійних проєктах. Не наражайтеся на небезпеку. Бажано більше мовчати у цей день, щоб не наговорити зайвого. Можуть надійти тривожні новини, але довіряти неперевіреній інформації не варто. Щоб пережити цей день без втрат, більше уваги приділяйте рідним. Не беріть на себе чужі обов'язки. Раніше повертайтеся з роботи".

Овен

Одержана сума буде меншою за очікувану. Не розраховуйте на удачу. Враховуйте фінансовий ризик. Кохані потребують вашої підтримки.

Телець

Близькі люди створюватимуть багато суєти навколо вас. Не накопичуйте роздратування. Зумійте спокійно домовитися.

Близнюки

Проблемні ситуації в особистому житті повторюватимуться раз за разом. Виникатиме відчуття безпорадності. Не втрачайте оптимізму.

Рак

Притримайте гроші у своїх руках. Займіться створенням фінансового запасу. Скоротіть список витрат. Незабаром вашому бізнесу знадобиться додаткове фінансування.

Лев

Розгляньте можливість переходу на нове місце роботи. Не підписуйте фінансових доручень. Не дозвольте оточуючим зіпсувати ваше побачення.

Діва

Не шкодуйте за втраченими у цей день грішми. Вчасно зроблені грошові внески згодом принесуть прибуток. Попрацюйте на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека слабшатиме, дощі триватимуть - синоптик про погоду в Україні

Терези

Не пропонуйте дружбу закоханим у вас партнерам. Ви образите почуття людини. Небажані стосунки краще одразу припинити.

Скорпіон

Облиште відчайдушні спроби покращити стосунки з коханими. Деякий час ви залишатиметеся поза їхньою увагою. Відволікайтеся.

Стрілець

Знижуються темпи зростання прибутків. Це суттєво не вплине на ваш бюджет. Не переймайтеся через дрібні невдачі. В цілому ви без проблем забезпечите свої потреби.

Козеріг

Очікувані гроші надходитимуть без затримок. Купуйте меблі та предмети інтер'єру. Перевіряйте здачу на ринку. Не обрахуйте самі себе.

Водолій

Кохані можуть виявляти надмірну відвертість під час розмов. Зберігайте їхні таємниці. Будьте для них надійними друзями.

Риби

День вдалих фінансових кроків. Не дозволяйте собі лінуватися. Люди йтимуть назустріч вашим матеріальним інтересам. Операції з нерухомістю краще не проводити.

Тиждень з 22 по 28 червня принесе чимало клопоту. Розвертається і стає ретроградним Меркурій. Губитимуться документи. Ті, кому ви довіряли, порушуватимуть домовленості.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 червня: як пережити один з найбільш критичних днів літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі